ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Δίνει τα πάντα για να κρατήσει τον Ναν ο Παναθηναϊκός!

Οι πράσινοι προσφέρουν ένα πολύ καλό διετές συμβόλαιο στον Ναν, προκειμένου να τον κρατήσουν εδώ και τα επόμενα χρόνια.

Δίνει τα πάντα για να κρατήσει τον Ναν ο Παναθηναϊκός!

Ο Κέντρικ Ναν ήταν αυτός που με ένα δύσκολο καλάθι έδωσε τη νίκη στον Παναθηναϊκό, ο οποίος έφυγε με το «διπλό» από την έδρα της Βίρτους Μπολόνια, επικρατώντας με 79-81.

Ωστόσο το σημαντικότερο απ’ όλα είναι πως ο Αμερικανός γκαρντ φαίνεται να έχει «κουμπώσει» εξαιρετικά στο σύνολο του Έργκιν Αταμάν, αποτελώντας βασικό παράγοντα της εξαιρετικής πορείας των «πρασίνων» που τους έχει φέρει… αγκαλιά με τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας.

Έτσι, είναι εύκολα κατανοητό πως οι «πράσινοι» θέλουν να διατηρήσουν στο ρόστερ τους τον Ναν και τις επόμενες σεζόν, κάτι που έδειξαν καταθέτοντας επίσημη πρόταση στην πλευρά του Αμερικανού άσσου. Ο Παναθηναϊκός προσφέρει στον Κέντρικ Ναν διετές συμβόλαιο συνεργασίας και πλέον περιμένει την απάντησή του.

Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…»
Έπαθε πλάκα με το ηφαίστειο του ΟΑΚΑ ο σπίκερ της Ευρωλίγκας: «Δεν το έχω ξαναζήσει – Έτρεμα…» 10.649 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επί του παρόντος δεν υπάρχει κάτι τελεσίδικο. Ο Ναν στο παρελθόν έχει εκφράσει την επιθυμία του να επιστρέψει στο ΝΒΑ, ωστόσο πρόσφατα υπογράμμισε πως πλέον δεν βλέπει αρνητικά το ενδεχόμενο παραμονής του.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.