ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ατζέντης Τσέριν: “Είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό- Δεν πλησιάζει τις προσδοκίες μας το νέο συμβόλαιο”

Για το παρόν και το μέλλον του Άνταμ Τσέριν μίλησε ο μάνατζέρ του σε σλοβενικό Μέσο.

Ατζέντης Τσέριν:

Αναλυτικά όσα ανέφερε:

‘”Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού εκτιμούν πάρα πολύ τον Άνταμ, αλλά το στάτους του στον σύλλογο δεν είναι αυτό που θέλουμε. Είναι από τους πλέον χαμηλόμισθους στην ομάδα, ειδικά συνεκτιμώντας το πόσο σημαντικός είναι. Μας προτάθηκε ένα νέο συμβόλαιο, αλλά δεν πλησιάζει καν τις προσδοκίες μας.

Περίμενα περισσότερο σεβασμό από τη διεύθυνση του club προς τον Άνταμ, ο οποίος δεν έχει κανένα πρόβλημα να υπογράψει ακόμη και για όλη του τη ζωή στον Παναθηναϊκό. Τόσο πολύ απολαμβάνει την ομάδα, τους φιλάθλους, την πόλη, τις συνθήκες, αλλά απλώς τέτοιους όρους δεν γίνεται να τους αποδεχτούμε”,  δήλωσε ο Ρούζνιτς.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.183 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στη συνέχεια, ο Σλοβένος ατζέντης πρόσθεσε

“Μπορώ να επιβεβαιώσω πως μερικές πολύ ενδιαφέρουσες ομάδες τον παρακολουθούν τη δεδομένη στιγμή. Περιμένω αρκετά μετά το Euro, αλλά πρέπει να τονίσω ξανά πως ο Άνταμ είναι ευτυχισμένος στον Παναθηναϊκό. Η ομάδα του έχει δώσει πολλά, εκεί έχει βελτιωθεί, έχει μάθει στις υψηλές απαιτήσεις, βάσει των όσων εισπράττω όμως από την ποδοσφαιρική αγορά είμαι σίγουρος πως δεν θα είναι το τελευταίο βήμα στην καριέρα του”.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.