ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ηττα από τον Διαγόρα για τον Παναθηναϊκό Β

Δεν τα κατάφερε στην έδρα του ο Παναθηναϊκός Β, με τον Διαγόρα να φεύγει με το «διπλό» από το γήπεδο με σκορ 1-0, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα που δίνουν οι δύο ομάδες στα play out.

Ηττα από τον Διαγόρα για τον Παναθηναϊκό Β

Δεν τα κατάφερε στην έδρα του ο Παναθηναϊκός Β, με τον Διαγόρα να φεύγει με το «διπλό» από το γήπεδο με σκορ 1-0, στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα που δίνουν οι δύο ομάδες στα play out.

Ο Παναθηναϊκός Β΄είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων από τα πρώτα λεπτά του αγώνα, ενώ ο Διαγοράς από την άλλη προσπαθούσε να δημιουργήσει επικίνδυνες καταστάσεις στην εστία του Ξενόπουλου με αντεπιθέσεις. Οι Πράσινοι απείλησαν με Μπιλάλ και Κυριόπουλο στο 7΄ και στο 13. Κόντρα στη ροή του αγώνα οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 16΄. Η ομάδα της Ρόδου έφυγε στην αντεπίθεση, με τον Αρίας να γυρίζει στο δεύτερο δοκάρι και τον Μανιά από κοντά να ανοίγει το σκορ.

Ο Παναθηναϊκός Β΄στο 32΄ έχασε τεράστια ευκαιρία για να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Ο Κυριόπουλος εκτέλεσε το φάουλ, ο Κάτρης πήρε την πρώτη κεφαλιά, αλλά η κεφαλιά του Σαρδέλη κόπηκε πάνω στην γραμμή από τους αμυντικούς του Διαγόρα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.887 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Οι Πράσινοι συνέχισαν να έχουν την κατοχή της μπάλας, έφταναν με ευκολία έξω από την περιοχή του Διαγόρα, ωστόσο δεν μπορούσαν διασπάσουν την μαζική άμυνα του Διαγόρα. Στο 89ο λεπτό της αναμέτρησης το Τριφύλλι έχασε νέα τεράστια ευκαιρία. Ο Σαρδέλης μπήκε μέσα στην περιοχή, έκανε το παράλληλο γύρισμα, με τον Λιούμη να μην προλαβαίνει την μπάλα και αυτή να περνάει μόλις δίπλα από το δοκάρι του Λαδά.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ Β΄(Σ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Φικάι, Αθανασακόπουλος, Κάτρης (68΄Καλοσκάμης), Μαντσίνι ( 80΄Λιούμης), Κυριόπουλος, Σαρδέλης, Τουρκοχωρίτης, Φρόκου (80΄Καραμπάς), Μπιλάλ (62΄ Νταμπίζας)

ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (Ρ. ΝΤΟΣΤΑΝΙΤΣ): Λαδάς, Δημητρίου, Μασούρας, Λεσάι (74΄ Τσάβος), Τσιαντούλας, Παπατόλιος, Σταματούλας, Αρίας (81΄Ματίγεβιτς), Μανιάς, Αντεσίνα (57΄ Βολάκης), Μανωλάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.