ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Στην τελευταία προπόνηση ενόψει ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αλαφούζος

Το παρών στην τελευταία προπόνηση του Παναθηναϊκού στο Κορωπί πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ έδωσε ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Γιάννης Αλαφούζος.

Παναθηναϊκός: Στην τελευταία προπόνηση ενόψει ΠΑΟΚ ο Γιάννης Αλαφούζος

Παρουσία του ισχυρού άνδρα της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, πραγματοποιήθηκε στο Κορωπί η τελευταία προπόνηση του τριφυλλιού ενόψει του αυριανού κρίσιμου ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο.

Ο κ. Αλαφούζος δίνοντας το παρών στην προπόνηση έδειξε ότι βρίσκεται στο πλευρό των ποδοσφαιριστών και του τεχνικού τιμ πριν από ένα κρίσιμο ματς το οποίο είναι κομβικό ενόψει της συνέχειας στη “μάχη” για τον τίτλο.

Ο πρόεδρος της ΠΑΕ θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών, οι οποίοι έχουν συνεχόμενα ντέρμπι μπροστά τους.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.197 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.