ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Μαντσίνι: «Σε περίπτωση που έχουμε καλά αποτελέσματα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα αποκτήσουμε προβάδισμα»

Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Μαντσίνι στην cosmote tv για την επανέναρξη του πρωραθλήματος και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Μαντσίνι: «Σε περίπτωση που έχουμε καλά αποτελέσματα με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, θα αποκτήσουμε προβάδισμα»

Οι δηλώσεις του Ντάνιελ Μαντσίνι στην cosmote tv για την επανέναρξη του πρωραθλήματος και το παιχνίδι με τον ΠΑΟΚ.

Για τον ΠΑΟΚ:

«Η αλήθεια είναι πως υπολείπονται ακόμη εννέα παιχνίδια, αλλά αναμφισβήτητα τα δύο ντέρμπι που έρχονται είναι πάρα πολύ σημαντικά. Δεν ξέρω αν αυτά θα είναι καταλυτικά για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Όμως σε περίπτωση που έχουμε καλά αποτελέσματα, σίγουρα θα αποκτήσουμε προβάδισμα. Πρέπει να βλέπουμε τα επόμενα ματς, παιχνίδι με παιχνίδι στη συνέχεια. Ακόμη ο δρόμος είναι μακρύς και αυτό που πρέπει να διατηρήσουμε, είναι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο παιχνίδι να κάνουμε σωστά πράγματα στο γήπεδο, ούτως ώστε να ολοκληρώσουμε τη διαδικασία έτσι όπως θέλουμε».

Για το αν τα δύο παιχνίδια με τον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ είναι τα σημαντικότερα για τη διεκδίκηση του τίτλου:

«Ξεκινάμε μετά από μια μακρά περίοδο παύσης και πάλι τις υποχρεώσεις μας. Ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που αποκλείσαμε στο Κύπελλο στα πέναλτι, μετά από έναν δύσκολο αγώνα. Είναι μια ομάδα που κάνει τα πράγματα σωστά, αλλά εμείς από την πλευρά μας έχουμε στο μυαλό μας να κάνουμε τα πράγματα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να συνεχίσουμε στα play off με την ίδια απόδοση με τον οποία τα ξεκινήσαμε».

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.518 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.