ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Δια… περιπάτου στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός

Στα ημιτελικά πέρασε ο Παναθηναϊκός καθώς επικράτησε με 3-0 σετ των Ακαδημιών Πρωταθλημάτων Πεύκων και στο δεύτερο παιχνίδι της προημιτελικής φάσης των playoffs.

Δια... περιπάτου στα ημιτελικά ο Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε τον αγώνα με την Παπαφωτίου στην πάσα, τις Γκρότες και Καρκάσες στις θέσεις των ακραίων, τις Χατζηευστρατιάδου και Σάμανταν κεντρικές, την Άτκινσον ως διαγώνια και την Μπελιά σε θέση λίμπερο.

Στο πρώτο σετ o Παναθηναϊκός μπήκε φουριόζος και πήρε γρήγορα διαφορά ασφαλείας (6-2), την οποία αύξησε ακόμα περισσότερο στη συνέχεια (10-4). Οι «πράσινες» είχαν αυξημένα ποσοστά στην επίθεση, με αποτέλεσμα να φτάσουν με άνεση στο 20-11 και στη συνέχεια στο 25-11, κάνοντας δια περιπάτου το 1-0 στα σετ.

Παρόμοια με αυτή του πρώτου σετ ήταν η εκκίνηση και του δεύτερου, όταν ξανά ο Παναθηναϊκός προηγήθηκε με 6-2 και 8-3, μιας και οι «πράσινες» κυριαρχούσαν σε επίθεση και μπλοκ. Το μπλοκ αλλά και το σερβίς των γηπεδούχων είχε βάλει σε μπελάδες τα Πεύκα, που συνέχιζαν να κυνηγούν στο σκορ (14-8). Ο Παναθηναϊκός μπήκε στην τελική ευθεία του σετ προηγούμενος με 20-13 και στη συνέχεια διαμόρφωσε το 25-16, έκανε το 0-2 στα σετ και σε συνδυασμό με τη νίκη του στο πρώτο ματς με 3-0 σετ, «σφράγισε» τη συμμετοχή του στα ημιτελικά.

Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο
Κράτα γερά ψυχάρα Πέννυ: Η Ρόγκα ανακοίνωσε τη μάχη της με τον καρκίνο 462 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο τρίτο σετ η Ναταλία Μεταξά και η Μαρία Γενιτσαρίδη ήταν τα νέα πρόσωπα στην επτάδα του Παναθηναϊκού, ο οποίος και πάλι προηγήθηκε με 8-3. O Ντράγκαν Νέσιτς συνέχισε το ροτέισιον ρίχνοντας στο παρκέ και τις Κελεσίδη και Βασιλαντωνάκη, ωστόσο το «τριφύλλι» δεν έχασε τη συνοχή του, παραμένοντας σε θέση οδηγού (13-7). Με το σκορ στο 18-9 μπήκε στο ματς και η Φουμάκη αντί της Παπαφωτίου. Ο Παναθηναϊκός δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία και με 25-11 πήρε και το τρίτο σετ και τη νίκη με 3-0.

Τα σετ: 3-0 (25-11, 25-16, 25-11)

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.