ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Στην καυτή Λεωφόρο για να πατήσει τον ΠΑΟΚ

Τον ΠΑΟΚ υποδέχεται απόψε στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός, στο μεγάλο παιχνίδι της 2ης αγωνιστικής των playoffs της Super League (18:00, Cosmote Sports 1).

Στην καυτή Λεωφόρο για να πατήσει τον ΠΑΟΚ

Για 5η φορά στη φετινή σεζόν, μετά από τα δύο ματς της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος (μία ήττα και μία ισοπαλία για τον ΠΑΟ) και τους δύο ημιτελικούς Κυπέλλου (πρόκριση Παναθηναϊκού), οι «πράσινοι» κοντράρονται με το «δικέφαλο» με στόχο να πάρουν τη νίκη και να τους προσπεράσουν στη βαθμολογία. Με νίκη το «τριφύλλι» θα ανέβει σίγουρα στη 2η θέση και προσωρινά θα βρίσκεται στην κορυφή, αναμένοντας στη συνέχεια το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός, προκειμένου να δει πως θα διαμορφωθεί η βαθμολογία.

Στα αγωνιστικά, τα προβλήματα για τον Φατίχ Τερίμ έχουν ελαχιστοποιηθεί, αφού οι μοναδικοί τραυματίες είναι οι Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν. Όλοι οι υπόλοιποι παίκτες είναι στη διάθεση του Τούρκου τεχνικού, ο οποίος αποφάσισε να αφήσει εκτός αποστολής τους Σένκεφελντ, Αϊτόρ και Ούγκο.

Στην άλλη πλευρά, ο Ράζβαν Λουτσέκου έχει τις γνωστές απουσίες των Μιχαηλίδη και Εκόνγκ να διαχειριστεί, ενώ σε αυτές προστέθηκε και αυτή του Μπάμπα.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.390 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με την πιθανή ενδεκάδα του Παναθηναϊκού, αυτή θα αποτελείται από τον Ντραγκόφσκι στην εστία, ο Χουάνκαρ θα καλύπτει το αριστερό άκρο της άμυνας, ο Κώτσιρας το δεξί και οι Αράο και Γεντβάι τις δύο θέσεις στα στόπερ. Ο Πέρεθ θα είναι το αμυντικό χαφ, με τους Τσέριν και Μπακασέτα να είναι οι άλλοι δύο στο χώρο του κέντρου. Από κει και μετά, ο Μπερνάρντ στα αριστερά και ο Παλάσιος στα δεξιά, θα αγωνίζονται στα δύο «φτερά» της επίθεσης, ενώ στην κορυφή θα είναι ο Ιωαννίδης, σε σχηματισμό 4-3-3.

Ο Μίκελ Ρέντερ θα είναι ο διαιτητής της σημερινής αναμέτρησης. Ο 30χρονος διαιτητής ανήκει στη δεύτερη κατηγορία της UEFA. Θα έχει βοηθούς τους συμπατριώτες του Γιουρντακούλ Ντενίζ και Μάστρουπ Γιάκομπ, 4ος θα είναι ο Ευαγγέλου και στο VAR οι Γιόνας Χάνσεν και Νικολακάκης

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.