ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Oι επικρατέστεροι 11 του Τερίμ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

H επικρατέστερη 11αδα του Παναθηναϊκού για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ,

Παναθηναϊκός: Oι επικρατέστεροι 11 του Τερίμ για το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται στην κατάμεστη Λεωφόρο τον ΠΑΟΚ στις 18:00 για την 2η αγωνιστική των playoffs της Stoiximan Super League, θέλοντας να κάνει το 2/2 και να παραμείνει σε τροχιά κορυφής.

Οι πράσινοι είναι κατάλληλα προετοιμασμένοι για το ματς με τον Φατίχ Τερίμ να έχει καταστρώσει τα πλάνα του για το ματς, έχοντας ένα ερωτηματικό για την αρχική ενδεκάδα.

Αυτό αναμένεται να είναι η χρησιμοποίηση ή μη του Τάσου Μπακασέτα ο οποίος είναι καταπονημένος από την υπερπροσπάθεια στο ματς της Εθνικής με τη Γεωργία.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 284.156 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Ντραγκόφσκι θα είναι στην εστία, έχοντας επιστρέψει πλήρως σε κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων. Ο Κώτσιρας είναι ο επικρατέστερος για το δεξί άκρο της άμυνας, με τους Αράο, Γεντβάι και Χουάνκαρ να συμπληρώνουν την τετράδα στο μετόπισθεν.

Με τον Ρούμπεν Πέρεθ στον άξονα σε ρόλο αμυντικού μέσου και με τον εξαιρετικό και φορμαρισμένο Τσέριν, οι δυο από τις τρεις θέσεις στον άξονα μοιάζουν «κλεισμένες». Σίγουρη φαίνεται να είναι και η παρουσία των Ιωαννίδη και Παλάσιος.

Ο Μπερνάρ θα είναι φυσικά και αυτός στο αρχικό σχήμα ο οποίος σε περίπτωση που ο Μπακασέτας ξεκινήσει βασικός θα παραμείνει αριστερά, ενώ σε περίπτωση που ο Τερίμ επιλέξει Βέρμπιτς ή Μαντσίνι για το αριστερό άκρο τότε ο Μπερνάρ θα πάει στον άξονα.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.