ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

A Bola: «Διερευνητικές επαφές της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη»

Ρεπορτάζ της A Bola αναφέρει ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας ξεκίνησε διερευνητικές επαφές για τον Φώτη Ιωαννίδη, επιμένοντας ότι ο Παναθηναϊκός τον κοστολογεί στα 20 εκατ. ευρώ.

A Bola: «Διερευνητικές επαφές της Σπόρτινγκ για Ιωαννίδη»

Επιμένουν οι Πορτογάλοι για Ιωαννίδη!

Με ένα νέο δημοσίευμα, αυτή τη φορά από την A Bola, ο Τύπους της Ιβηρικής τονίζει ότι η Σπόρτινγκ Λισαβόνας έχει ξεκινήσει διερευνητικές επαφές για τον 24χρονο σέντερ φορ του Παναθηναϊκού, για τον οποίο εκτιμά ότι το τριφύλλι τον κοστολογεί στα 20 εκατ. ευρώ, ποσό το οποίο ωστόσο απέχει πολύ από την πραγματικότητα.

Αναλυτικά το σχετικό ρεπορτάζ:

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.346 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

«Η Σπόρτινγκ θα ήθελε ιδανικά να κρατήσει τον Γκιόκερες για έναν ακόμη χρόνο με αύξηση των απολαβών του και της ρήτρας αποχώρησής του, αλλά γνωρίζει ότι είναι πολύ πιθανό να χάσει τον Σουηδό το καλοκαίρι. Επομένως υπάρχει ήδη λίστα με πιθανές ενισχύσεις, ο Έλληνας Φώτης Ιωαννίδης, 24 ετών, βρίσκεται στην κορυφή και γνωρίζουμε ότι έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες διερευνητικές επαφές.

Με 20 γκολ και 8 ασίστ σε 35 παιχνίδια, ο Ιωαννίδης τα πάει περίφημα στον Παναθηναϊκό τη φετινή σεζόν. Δυνατός με ύψος 1,87 μ. και 83 κιλά, ο Έλληνας διεθνής προκαλεί το ενδιαφέρον και σε άλλες χώρες. Η Σπόρτινγκ γνωρίζει ότι η ομάδα της Αθήνας θέλει 20 εκατομμύρια. ευρώ και πήρε αυτή την πληροφορία από επαφές που έχει κάνει.

Η ενίσχυση της επίθεσης θα εξετάζεται πάντα, ακόμη και χωρίς να φύγει ο Γκιόκερες, αλλά ο συγκεκριμένος ελληνικός στόχος εξαρτάται από την αποχώρηση του Σουηδού σκόρερ».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.