ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τερίμ: «Ντροπή να δίνεις μόνο 4′ καθυστερήσεις, πρέπει να είναι ο χειρότερος διαιτητής της Δανίας»

Oι δηλώσεις του Φατίχ Τερίμ μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ με σκορ 3-2.

Τερίμ: «Ντροπή να δίνεις μόνο 4' καθυστερήσεις, πρέπει να είναι ο χειρότερος διαιτητής της Δανίας»

Ο Φατίχ Τερίμ είχε έντονα παράπονα από τον χρόνο των καθυστερήσεων μετά την ήττα του Παναθηναϊκού από τον ΠΑΟΚ.

Αναλυτικά:

«Συγχαρητήρια στον αντίπαλο, βρήκαμε αρκετές ευκαιρίες, δεν μπορέσαμε να σκοράρουμε. Συνήθως εγώ δε λέω για τους διαιτητές κάτι, αλλά το ελληνικό πρωτάθλημα δεν αξίζει τέτοιου είδους διαιτητές χωρίς ποιότητα. Πρέπει να ντρέπεσαι να δίνεις 4 λεπτά καθυστερήσεις. Είναι μεγάλη ντροπή. Δε λέμε τίποτα για τα πέναλτι και τα φάουλ, αλλά πρέπει να ντρέπεσαι να δίνεις 4 λεπτα. Αν είναι να έρχονται τέτοιοι διαιτητές, να μην έρχονται καθόλου. Πρέπει να είναι ο χειρότερος διαιτητής της Δανίας αυτός που ήρθε. Κάναμε λάθος και δεχτήκαμε γκολ, αλλά αν είναι να έρχονται τέτοιοι διαιτητές, να μην έρχονται καθόλου.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.