ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αναγκαία η συσπείρωση για τον ΤΕΛΙΚΟ της χρονιάς!

Υπάρχει ένα παιχνίδι που θα κρίνει όλη τη χρονιά και μπροστά σε αυτή τη μάχη κανείς δεν περισσεύει!

Αναγκαία η συσπείρωση για τον ΤΕΛΙΚΟ της χρονιάς!

Υπάρχει ένα παιχνίδι που θα κρίνει όλη τη χρονιά και μπροστά σε αυτή τη μάχη κανείς δεν περισσεύει!

Η απογοήτευση μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ είναι έκδηλη. Λογικό. Ο Παναθηναϊκός δεν πήρε αυτό που ήθελε στη Λεωφόρο απέναντι στον δικέφαλο του βορρά και βρίσκεται σε μειονεκτική θέση για το πρωτάθλημα. Ομως, υπάρχει συνέχεια και μάλιστα με ένα παιχνίδι που αποκτά χαρακτήρα ΤΕΛΙΚΟΥ.

Στο ντέρμπι με την ΑΕΚ οι “πράσινοι” παίζουν τα ρέστα τους. Θέλουν μόνο νίκη για να μείνουν ζωντανοί στην υπόθεση τίτλος και να ανεβάσουν το ηθικό τους ενόψει της συνέχειας. Απο εδώ και πέρα μπαίνει μια γραμμή. Αναλύθηκαν όλα όσα συνέβησαν στο ματς με τον ΠΑΟΚ, αλλά μπροστά υπάρχει ένα παιχνίδι ζωής ή θανάτου για το “τριφύλλι”.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.372 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Απαιτείται ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ και διάθεση για ΜΑΧΗ στο “Απόστολος Νικολαϊδης”. Ολος ο οργανισμός του Παναθηναϊκού πρέπει να πάει ενωμένος για τη μεγάλη μάχη το βράδυ της Τετάρτης. Πρόκειται για το κρισιμότερο ματς της σεζόν. Σε τέτοιου τύπου μάχες, δεν περισσεύει κανείς! Παίκτης, προπονητής, διοίκηση και κόσμος πρέπει να δώσουν το σύνθημα της αντεπίθεσης.

ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, λοιπόν, με την ΑΕΚ σε ένα παιχνίδι το οποίο ο Παναθηναϊκός πρέπει πάση θυσία να κερδίσει, αλλά για να συμβεί αυτό έχει υποχρέωση να έχει καθαρό μυαλό και να παλέψει με όλες του τις δυνάμεις.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.