ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Οι… αντιδράσεις του Παναθηναϊκού μετά τις γκέλες (vids)

Ο Παναθηναϊκός έχει δείξει ότι μετά από ήττες ή ισοπαλίες που τον σοκάρουν αντιδρά και αυτό θέλει να κάνει και κόντρα στην ΑΕΚ.

Οι... αντιδράσεις του Παναθηναϊκού μετά τις γκέλες (vids)

Ο Παναθηναϊκός γνώρισε την ήττα από τον ΠΑΟΚ με 2-3. Μια ήττα που σόκαρε το τριφύλλι και το άφησε στην διεκδίκηση του πρωταθλήματος. Οι Πράσινοι από εδώ και πέρα οφείλουν να κάνουν συνεχόμενες νίκες, προκειμένου να μεταβούν την 7η αγωνιστική στην «OPAP Arena» και να παίξουν τα… ρέστα τους για το πρωτάθλημα.

Ο Παναθηναϊκός έχει αποδείξει ότι ξέρει να βγάζει αντίδραση μετά από αρνητικά αποτελέσματα και αυτό θέλει να κάνει και στο παιχνίδι της Τετάρτης, προκειμένου να διατηρήσει τις ελπίδες που έχει για να συνεχίσει να διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλήματος.

Πάμε να δούμε τα παιχνίδια που το τριφύλλι έβγαλε αντίδραση:

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.222 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

*Μετά την ισοπαλία – σοκ (2-2) με τη Λαμία στη Λεωφόρο, ο Παναθηναϊκός έδινε τη ρεβάνς Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ. Πήρε την πρόκριση στον τελικό, μετά το θρίλερ της Λεωφόρου, στη διαδικασία των πέναλτι.

  1. Η ισοπαλία με την Λαμία είχε σοκάρει αρκετά το τριφύλλι. Οι πράσιν0ι στο αμέσως επόμενο παιχνίδι αντιμετώπιζαν τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στον επαναληπτικό του 0-1 της Τούμπας. Ο Παναθηναϊκός δεν έπαιξε καλά, ωστόσο κατάφερε να πάρει την πρόκριση στην διαδικασία των πέναλτι.
  2. Η δεύτερη ισοπαλία που πλήγωσε τον Παναθηναϊκό ήρθε κόντρα στην Κηφισιά. Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι το Τριφύλλι κέρδισε με 2-0 τον Άρη και πραγματοποίησε μια αρκετά καλή εμφάνιση.
  3. Ο Παναθηναϊκός την τελευταία αγωνιστική της κανονικής διάρκειας αναδείχθηκε ισόπαλος 2-2 με τον ΟΦΗ στο «Γεντί Κουλέ». Η ισοπαλία αυτή είχε ως αποτέλεσμα οι Πράσινοι να μπουν ως τέταρτοι στην διαδικασία των πλέι οφ. Κάπως έτσι το διπλό στην έδρα του αιωνίου αντιπάλου ήταν μονόδρομος. Οι πράσινοι με μια σπουδαία εμφάνιση έφυγαν με το διπλό από το «Γ. Καραϊσκάκης».

Μια τέτοια αντίδραση θέλει να βγάλει και κόντρα στην ΑΕΚ στη Λεωφόρο αύριο το Τριφύλλι. Οι Πράσινοι θέλουν μόνο τη νίκη για να κρατήσουν ζωντανές τις ελπίδες τους για τον τίτλο.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.