ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Οι διάλογοι της γυναίκας με την Αξιωματικό Υπηρεσίας και το 100 (vid)

Ακριβώς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων και σε απόσταση λιγότερη του ενός μέτρου από την είσοδο, διεπράχθη η άγρια δολοφονία της 28χρονης κοπέλας.

Δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους: Οι διάλογοι της γυναίκας με την Αξιωματικό Υπηρεσίας και το 100 (vid)

Ακριβώς έξω από το Αστυνομικό Τμήμα των Αγίων Αναργύρων και σε απόσταση λιγότερη του ενός μέτρου από την είσοδο, διεπράχθη η άγρια δολοφονία της 28χρονης κοπέλας.

Σύμφωνα με τις υπάρχουσες πληροφορίες, την ώρα που ο 39χρονος πρώην σύντροφος της κοπέλας τη μαχαίρωνε μέχρι θανάτου, στο φυλάκιο του τμήματος υπήρχε ένας αστυνομικός.

Οι ίδιες πηγές ενημέρωσης αναφέρουν ότι ο εν λόγω αστυνομικός δεν πρόλαβε να αντιδράσει και παρενέβη αφού ο δράστης είχε σκοτώσει τη γυναίκα και είχε αυτοτραυματιστεί, κλοτσώντας μακριά το μαχαίρι που κρατούσε ο 39χρονος.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 138.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Σημειώνεται ότι ο δράστης νοσηλεύεται φρουρούμενος στο Δαφνί, όπου, σύμφωνα με πληροφορίες, είχε νοσηλευτεί άλλες τρεις φορές στο παρελθόν.

Οι διάλογοι με την αξιωματικό υπηρεσίας και το «100»

Η 28χρονη πήγε να ζητήσει βοήθεια από την αστυνομία, καθώς ο πρώην σύντροφός της την παρακολουθούσε και, μάλιστα, ζήτησε να τη συνοδεύσει στο σπίτι της περιπολικό. Ο αξιωματικός υπηρεσίας, ωστόσο, την ενημέρωσε πως πρέπει να καλέσει εκείνη την Άμεση Δράση, όπως και έγινε. Δεν είχε προλάβει να απομακρυνθεί παρά λίγα μέτρα από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων και κάλεσε από το κινητό της το 100. Την ώρα που μιλούσε δέχτηκε επίθεση από τον 39χρονο, που τη μαχαίρωσε μέχρι θανάτου.

Θύμα: «Σας παρακαλώ πολύ θέλω ένα περιπολικό να με συνοδεύσει στο σπίτι μου. Είδα τον πρώην σύντροφό μου και φοβάμαι μήπως με περιμένει έξω από το σπίτι μου και μου κάνει κακό».

Αστυνομικός: «Πρέπει να του κάνετε μήνυση».

Θύμα: «Έχω κάνει μήνυση στο παρελθόν εναντίον του για βιασμό και ξυλοδαρμό».

Πηγή: gazzetta.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.