ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρούμπεν: “Σκληρή ήττα από τον ΠΑΟΚ, ο στόχος με ΑΕΚ είναι ένας”

Ο Ρούμπεν Πέρεθ αναφέρεται μέσω της cosmote tv στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και στα όσα έγιναν στην ήττα του Παναθηναϊκού απ' τον ΠΑΟΚ.

Ρούμπεν:

Ο Ρούμπεν Πέρεθ αναφέρεται μέσω της cosmote tv στο ντέρμπι με την ΑΕΚ, αλλά και στα όσα έγιναν στην ήττα του Παναθηναϊκού απ’ τον ΠΑΟΚ.

-Σε ποιους τομείς θα πρέπει να βελτιωθεί η ομάδα συγκριτικά με το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ;

Ήταν πραγματικά μια σκληρή ήττα, εντός έδρας. Δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς όπως θα επιθυμούσαμε. Η αλήθεια είναι πως στα play off όλοι οι αγώνες είναι δύσκολοι. Δεν μπορέσαμε να συνεχίσουμε όσο καλά ξεκινήσαμε σ’ αυτή τη διαδικασία. Στην αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ βέβαια, στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε καλύτερα, προσπαθήσαμε για τη νίκη, αλλά δεν μπορέσαμε να την πάρουμε.

-Για το ματς με την ΑΕΚ που μοιάζει να είναι ένας «τελικός»;

Θα έλεγα πως όλοι οι αγώνες είναι διαφορετικοί, αλλά ο στόχος είναι ένας. Ο στόχος είναι να παίξουμε στο πρωτάθλημα για να κερδίσουμε. Η αλήθεια είναι πως δεν περιμέναμε την ήττα στον προηγούμενο αγώνα, διότι αυτό που προσβλέπουμε είναι πάντοτε η νίκη και οι τρεις βαθμοί. Η περίοδος των play off απαρτίζεται πάντα από πολύ καλούς αντιπάλους. Είναι δύσκολοι οι αγώνες, η νίκη έρχεται με πολύ κόπο, είτε παίζεις εντός, είτε εκτός έδρας. Πιστεύω ότι από εδώ και πέρα θα κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε.

Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ
Διαστημικό 10άρι: Ο Αργεντίνος παικταράς που κανείς δεν κατάλαβε γιατί δεν έπαιξε στον ΠΑΟ 283.167 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.