ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ρεκόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ, πουλέν του Βαζέχα: Ο ψυχρός κανονιέρης του ΠΑΟ που έκοψε την μπάλα στα 29 του

Τα 90s του Παναθηναϊκού φωτίστηκαν από έναν παίκτη που ωστόσο έδυσε νωρίς...

Ρεκόρ στο Τσάμπιονς Λιγκ, πουλέν του Βαζέχα: Ο ψυχρός κανονιέρης του ΠΑΟ που έκοψε την μπάλα στα 29 του

Ήταν καλοκαίρι του 2000 και είχε μόλις φύγει από τον Παναθηναϊκό. Η μετακίνησή του στον Εθνικό Αστέρα θα μπορούσε να θεωρηθεί ένα μεγάλο πισωγύρισμα αλλά στην πραγματικότητα, έτσι όπως του είχαν έρθει τα πράγματα με τους τραυματισμούς τις προηγούμενες δυο σεζόν, ίσως η ομάδα της Καισαριανής να αποδεικνυόταν ο ιδανικός βατήρας επανεκκίνησης της καριέρας του.

Όμως, όπως φάνηκε στην πράξη, το σώμα του δεν ήταν διατεθειμένο να του κάνει τη χάρη. Στάθηκε για μόλις ένα εξάμηνο στην Καισαριανή. Επέστρεψε στον ΟΦΗ, την ομάδα που τον ανέδειξε, αλλά όπως αποδείχθηκε, οι τραυματισμοί του ήταν αξεπέραστοι: δεν ήταν ζήτημα ομάδας το γεγονός ότι δεν μπορούσε πλέον να σταθεί με αξιώσεις σε επαγγελματικό επίπεδο.

Διαβάστε περισσότερα εδώ

Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου
Τρελός, κακό παιδί, αλλά παικταράς: Ο killer- γκολτζής που ήταν ο μεγαλύτερος καημός του καπετάνιου 97.515 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.