ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Άγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη είχε μείνει έγκυος και απέβαλε όταν την χτύπησε ο 39χρονος

Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις που έχουν να κάνουν με την 28χρονη η οποία έπεσε θύμα δολοφονίας από τον πρώην σύντροφό της έξω από το ΑΤ Αγίων Αναργύρων.

Άγιοι Ανάργυροι: Η 28χρονη είχε μείνει έγκυος και απέβαλε όταν την χτύπησε ο 39χρονος

Την ώρα που βρίσκονται σε εξέλιξη έρευνες για την δολοφονία στους Αγίους Αναργύρους αποκαλύπτεται ότι η 28χρονη είχε μείνει έγκυος στο παρελθόν και απέβαλε όταν τη χτύπησε ο σύντροφός της.

Σύμφωνα με άτομο από το οικογενειακό της περιβάλλον η Κυριακή πριν από περίπου δυο χρόνια είχε μείνει έγκυος από τον 39χρονο πρώην σύντροφό της και δολοφόνο της και είχε αποβάλει όπως υποστηρίζουν επειδή είχε κακοποιηθεί από τον ίδιο.

Την ίδια ώρα η οικογένεια της αδικοχαμένης κοπέλας δεν μπορεί να ξεπεράσει το σοκ, ενώ αύριο Πέμπτη (04.04.2024) ο 39χρονος θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη
Παναθηναϊκός: Χωρίς Μπερνάρ – Χουάνκαρ και με μοναδικό στόπερ τον Ούγκο η αποστολή για Άρη 2.493 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τα ερωτήματα, πάντως, για τη δολοφονία της 28χρονης είναι πολλά. Η άτυχη κοπέλα είχε μεταβεί στο αστυνομικό τμήμα των Αγίων Αναργύρων για να καταγγείλει τον 39χρονο και να ζητήσει προστασία ζητώντας από τους αστυνομικούς να τη μεταφέρουν στο σπίτι της με τη συνοδεία περιπολικού.

Υπάρχει ένα κενό στο εάν μετά το αίτημα της κοπέλας για μεταφορά της στο σπίτι της με περιπολικό, έπρεπε η αξιωματικός υπηρεσίας ή η 28χρονη να καλέσουν την Άμεση Δράση, γιατί σε αυτές τις διαδικασίες προβλέπεται να ενημερωθεί το Κέντρο και από εκεί να ειδοποιηθεί το περιπολικό και να φτάσει στο σημείο.

«Δεν υπήρχε θέμα με περιπολικό στην περιοχή, υπήρχε κι ήταν σε υπηρεσία. Το ερώτημα είναι γιατί δεν κλήθηκε το περιπολικό αυτό να συνοδεύσει την κοπέλα», εξήγησε μιλώντας στον ΣΚΑΙ η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Κωνσταντία Δημογλίδου.

«Η έρευνα θα φτάσει μέχρι το τέλος και θα δοθούν απαντήσεις, αν κάποιος πρέπει να έχει πειθαρχικές κυρώσεις, θα τις έχει», κατέληξε η εκπρόσωπος της αστυνομίας.

Πηγή: newsit.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.