ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Μοιάζει με τελικό Κυπέλλου το ματς με την ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό – Του κάνει μόνο η νίκη»

Με έναν τελικό Κυπέλλου παρομοίασε το σημερινό ματς του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ ο Τάσος Νικολογιάννης μεταφέροντας το ρεπορτάζ των πράσινων .

Νικολογιάννης: «Μοιάζει με τελικό Κυπέλλου το ματς με την ΑΕΚ για τον Παναθηναϊκό - Του κάνει μόνο η νίκη»

Ο ρεπόρτερ του τριφυλλιού θέλησε με τον τρόπο αυτό να επισημάνει το γεγονός πως το μόνο αποτέλεσμα που κάνει για την ομάδα του Φατίχ Τερίμ στο αποψινό αγώνα είναι η νίκη.

«Μοιάζει με τελικό Κυπέλλου το παιχνίδι. Απόψε του Παναθηναϊκού του κάνει μόνο η νίκη, η οποία τον βάζει και πάλι κοντά στην ΑΕΚ στη βαθμολογία. Έτσι το έχουν δει το σημερινό ματς και οι παίκτες και ο Φατίχ Τερίμ», ανέφερε ο Τάσος Νικολογιάννης επισημαίνοντας ότι ο Τούρκος τεχνικός του τριφυλλιού άφησε του παίκτες του να αποφορτιστούν από το προηγούμενο παιχνίδι και σήμερα το μεσημέρι θα τους μιλήσει για τα πλάνα του, και την τακτική που θα ακολουθήσουν στην αναμέτρηση.

Σχετικά με την 11άδα ανέφερε ότι βλέπει ως πιο πιθανή την: Ντραγκόφσκι, Κώτσιρας, Χουάνκαρ, Αράο, Γεντβάι, Ρούμπεν, Τσέριν, Μπακασέτας, Μπερνάρ, Μαντσίνι, Ιωαννίδης. Ωστόσο υποστήριξε ότι δεν αποκλείεται να δούμε και πάλι εκπλήξεις από τον Τούρκο τεχνικό. Ίσως με τον Λοντίγκιν να είναι κάτω από την εστία και τον Μπερνάρ να παίρνει τον ρόλο του 10άριου στον αγωνιστικό χώρο, με αποτέλεσμα τον Βέρμπιτς να παίρνει θέση βασικού…

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.014 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.