ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα στον Γιούχτα για τον Παναθηναϊκό Β

Ο Παναθηναϊκός Β πήρε νίκη ανάσα απέναντι στον Γιούχτα τον οποίο και νίκησε άνετα 3-0!

Επιστροφή στις νίκες με τριάρα στον Γιούχτα για τον Παναθηναϊκό Β

Την πρώτη του νίκη στην διαδικασία των πλέι άουτ πέτυχε ο Παναθηναϊκός Β΄κόντρα στον Γιούχτα. Η δεύτερη ομάδα του Τριφυλλιού πραγματοποίησε μια πειστική εμφάνιση και έφτασε με σχετική ευκολία στην επικράτηση με 3-0.

Οι πράσινοι ήταν ανώτεροι σε ολόκληρη τη διάρκεια του ματς, και στο 11ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Μετά από ωραία ενέργεια του Κυριόπουλου από τα αριστερά, η μπάλα στρώθηκε στον Μπιλάλ, ο οποίος με ωραίο σουτ μέσα από την περιοχή άνοιξε το σκορ.

Στο 28′ ο Φουρτάδο μπήκε μέσα στην περιοχή, ανατράπηκε από τον Κόλα, αλλά ο διαιτητής της αναμέτρησης δεν υπέδειξε την παράβαση. Στο 38΄ο Σαρδέλης έστειλε την μπάλα στο δοκάρι, ενώ στη συνέχεια της φάσης ο Φουρτάδο κέρδισε το πέναλτι, με τον Αθανασακόπουλο να ευστοχεί από τα 11 βήματα και να κάνει το 2-0.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.046 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Το κερασάκι στην τούρτα μπήκε στο 80΄ όταν ο Νταμπίζας μετά από κάθετη πάσα του Αθανασακόπουλου κέρδισε το πέναλτι, με τον Φουρτάδο να αναλαμβάνει την εκτέλεση και στο 82΄να διαμορφώνει το τελικό 3-0.

Παναθηναϊκός Β΄(Σ. ΑΝΤΩΝΙΟΥ): Ξενόπουλος, Σιδεράς, Αθανασακόπουλος (88΄Μαντσίνι), Μαρτίνης, Κάτρης, Φουρτάδο, Κυριόπουλος (88΄Προδρομίτης), Κρυπαράκος, Σαρδέλης (59΄Φικάι), Φρόκου (68΄Τουρκοχωρίτης), Μπιλάλ (68΄ Νταμπίζας)

Γιούχτας Αρχάνων (Κ. ΑΝΥΦΑΝΤΑΚΗΣ): Κόλλιας, Τσίρης (46΄Πολυχρόνης), Τζάνης (46΄Μπουρσέλης), Κόλα, Μπρους, Λώλης, Δασκαλάκης (46΄Μπουτσάκης), Θεοδωράκης, Νοικοκυράκης, Βρετός (63΄ Κωστανάσιος), Αλεξόπουλος

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.