ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Εμφατικό πέρασμα με 40αρα από το Ιβανώφειο στην επιστροφή της Καρακασίδου

Πρώτος στην κανονική διάρκεια με εμφατικό τρόπο ο Παναθηναϊκός! Οι "πράσινες" πέρασαν με 40αρα από την έδρα του Ηρακλή, με τη Λίλιαν Καρακασίδου να επιστρέφει από τον σοβαρό τραυματισμό της δηλώνοντας παρούσα για τα playoffs. (82-42)

Εμφατικό πέρασμα με 40αρα από το Ιβανώφειο στην επιστροφή της Καρακασίδου

Πρώτος στην κανονική διάρκεια με εμφατικό τρόπο ο Παναθηναϊκός! Οι “πράσινες” πέρασαν με 40αρα από την έδρα του Ηρακλή, με τη Λίλιαν Καρακασίδου να επιστρέφει από τον σοβαρό τραυματισμό της δηλώνοντας παρούσα για τα playoffs. (82-42)

Η ομάδα της κόουτς Καπογιάννη δε συνάντησε κάποια δυσκολία στο Ιβανώφειο και με κορυφαίες σκόρερ τη Σταμολάμπρου με 26π.(4) και τη Σωτηρίου με 14π. κατάφερε να κλείσει νικηφόρα την κανονική διάρκεια.

Το «τριφύλλι» ξεκίνησε δυνατά και έθεσε από νωρίς τις βάσεις για μια άνετη επικράτηση με το πρώτο δεκάλεπτο να λήγει 8-20. Ανάλογη ήταν η συνέχεια με τις «πράσινες» να διατηρούν τον καλό επιθετικό ρυθμό τους και «χτίζουν» διαφορά ασφαλείας από το ημίχρονο με +21 (19-40).

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.480 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Με την επιστροφή στο παρκέ η εικόνα παρέμεινε ίδια με τον Παναθηναϊκό να ξεφεύγει ακόμα περισσότερο στο σκορ με 28-62 στο τέλος της 3ης περιόδου. Διαδικαστικό ήταν το τελευταίο δεκάλεπτο με την κόουτς Καπογιάννη να δίνει χρόνο συμμετοχής σε όσες αθλήτριες είχε στη διάθεσή της και το τελικό αποτέλεσμα του αγώνα να είναι 42-82.

Διαιτητές: Παπαγεωργίου-Χατζηχαρίσης-Τοπαλίδης

Δεκάλεπτα: 8-20, 19-40, 28-62, 42-82

Ηρακλής (Πολυμένης): Φωτεινίδου, Μανούση, Παπά 7(1), Γιαννούδη 7(1), Παπαροϊδάμη 2, Πατούνη 4, Ουζούνη 7, Στέφενς 15(1), Ζλατανίδου.

Παναθηναϊκός (Καπογιάννη): Σταμολάμπρου 26(4), Καρακασίδου 5, Παυλοπούλου 5(1), Καμπάκα, Τσβίτκοβιτς 9, Σωτηρίου 14(2), Τζόουνς 7, Αλέιν 6, Χαιριστανίδου 10, Υφαντοπούλου.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.