ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Sky Italia: «Σκάουτ της Λάτσιο τσέκαρε Ιωαννίδη – Ο αντικαταστάτης του Ιμόμπιλε θα μπορούσε να έρθει από την Ελλάδα»

Νέο δημοσίευμα στην Ιταλία για τον Φώτη Ιωαννίδη και για το φημολογούμενο ενδιαφέρον της Λάτσιο.

Sky Italia: «Σκάουτ της Λάτσιο τσέκαρε Ιωαννίδη - Ο αντικαταστάτης του Ιμόμπιλε θα μπορούσε να έρθει από την Ελλάδα»

Ο Φώτης Ιωαννίδης πραγματοποιεί μακράν την καλύτερη σεζόν της καριέρας του, γεγονός που έχει κάνει πολλές ομάδες να ασχοληθούν μαζί του.

Σύμφωνα με τους Ιταλούς, σκαουτερς της Λάτσιο ήρθαν για να παρακολουθήσουν από κοντά τον Ιωαννίδη.

Όπως σημειώνει το ρεπορτάζ, πρόκειται για μία περίπλοκη υπόθεση, αναφέροντας πάντως ότι «ο αντικαταστάτης του Ιμόμπιλε θα μπορούσε να έρθει από την Ελλάδα».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.376 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπρόσθετα τονίζεται ότι υπάρχει ενδιαφέρον από Σεβίλλη, Σπόρτινγκ Λισαβόνας και Στουτγκάρδη.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.