Επικαιρότητα

Τρεις συλλήψεις έξω από το «Γ. Καραϊσκάκης» για επεισόδια μεταξύ οπαδών του Ολυμπιακού (vid)

Πολύ ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού!

Πολύ ξύλο ανάμεσα σε οπαδούς του Ολυμπιακού!

Χαμός έξω από το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» χθες (3/4) στο πλαίσιο της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Άρη, καθώς αρκετοί οπαδοί των Πειραιωτών από διαφορετικούς συνδέσμους πιάστηκαν στα χέρια μεταξύ τους.

Οπως ενημέρωσε η ΕΛ.ΑΣ, προχώρησε σε συλλήψεις τριών ημεδαπών, ηλικίας 43, 36 και 29 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, μεταλλική ράβδος και ξύλινο στειλιάρι, ενώ στην οικία του 29χρονου βρεθήκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχεθήκαν ένα πιστόλι μαζί με -100- φυσίγγια, αεροβόλο πιστόλι,-21- φωτοβολίδες, σιδερογροθιά και κουκούλα τύπου full face.

Δείτε εδώ το βίντεο

προχώρησε σε συλλήψεις τριών ημεδαπών, ηλικίας 43, 36 και 29 ετών και σε βάρος τους σχηματίσθηκε δικογραφία. Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ένα μαχαίρι, μεταλλική ράβδος και ξύλινο στειλιάρι, ενώ στην οικία του 29χρονου βρεθήκαν, μεταξύ άλλων, και κατασχεθήκαν ένα πιστόλι μαζί με -100- φυσίγγια, αεροβόλο πιστόλι,-21- φωτοβολίδες, σιδερογροθιά και κουκούλα τύπου full face.

Exit mobile version