ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τούμπα όλα: Οι νέες αποδόσεις των στοιχηματικών για τον πρωταθλητή μετά την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού

Πρωτάθλημα για γερά νεύρα...

Τούμπα όλα: Οι νέες αποδόσεις των στοιχηματικών για τον πρωταθλητή μετά την μεγάλη νίκη του Παναθηναϊκού

Αυτό το πρωτάθλημα μοιάζει με σκωτσέζικο ντους. Από το κρύο, στο ζεστό μέσα σε λίγες ημέρες. Και το αντίθετο. Ήδη μέσα σε τρεις αγωνιστικές πλέι-οφ, η κορυφή έχει αλλάξει δύο φορές κάτοχο και αυτό είναι ότι χρειάζεται να ξέρεις για το επίπεδο του ανταγωνισμού.

Μέσα σε τρεις αγωνιστικές, όλες οι ομάδες που συμμετέχουν στην διαδικασία έχουν τουλάχιστον μία ήττα και αυτό είναι ότι χρειάζεται να ξέρεις για το πόσο κοντά είναι οι ομάδες και πόσο λεπτές είναι οι ισορροπίες ανάμεσα τους.

Ζωντανός και πάλι

Ο Παναθηναϊκός για ακόμα μία φορά κατάφερε να μείνει ζωντανός, παίζοντας με την πλάτη στον τοίχο. Όπως έγινε και στην πρεμιέρα απέναντι στον Ολυμπιακό, οι πράσινοι βρήκαν τρόπο να αντέξουν σε παιχνίδι δίχως αύριο και με το 2-1 επί της ΑΕΚ, άλλαξαν και πάλι τα δεδομένα σε ότι αφορά την κατάκτηση του φετινού τίτλου.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.194 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μετά από απουσία λίγων ημερών, ο ΠΑΟΚ επέστρεψε στο ρετιρέ της βαθμολογίας, όμως πλέον το πρωτάθλημα παραμένει κούρσα για τέσσερις, αφού κανείς δεν μπορεί να ξεγράψει κάποια ομάδα του Big-4.

Ακόμα και οι στοιχηματικές έχουν χάσει τον ύπνο τους με το πιο συναρπαστικό πρωτάθλημα της Ευρώπης, μαζί με την φετινή Premier League.

Φαβορί, αλλά…

Οι αποδόσεις για τον φετινό πρωταθλητή αλλάζουν εν ριπή οφθαλμού και μέσα στην σεζόν έχουν προκύψει τρελές στοιχηματικές ευκαιρίες ακόμα και για σίγουρο κέρδος.

Η πρώτη ήττα της ΑΕΚ μετά από 17 ντέρμπι, την έριξε από την κορυφή, αλλά όχι και από τον τίτλο του φαβορί για τους μπουκ. Απλώς, η απόσταση των κιτρινόμαυρων ψαλιδίστηκε αρκετά.

Μπορεί να βρει κανείς την Ένωση σε τιμές άνω του διπλασιασμού, ενώ δεύτερο φαβορί είναι ο ΠΑΟΚ με αποδόσεις που κυμαίνονται από το 3.00 και κάτω.

Μόνο που αυτή τη φορά οι εταιρίες αντιλαμβάνονται ότι οι δύο ομάδες που είχαν βιαστεί να ξεγράψουν, έχουν επιστρέψει στην μάχη του τίτλου.

Ο Παναθηναϊκός προσφέρεται πλέον σε αποδόσεις από 5.00 έως 6.00, ενώ ο Ολυμπιακός παραμένει το απόλυτο αουτσάιντερ με τιμές γύρω στο 12.00…

Πηγή: outsidersbet.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.