ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ο Γιαννούλης μίλησε για το μέλλον του!

Ο Δημήτρης Γιαννούλης αναφέρθηκε στο μέλλον του μέσω συνέντευξης που παραχώρησε σε βρετανικό Μέσο.

Ο Γιαννούλης μίλησε για το μέλλον του!

Μίλησε για το μέλλον του ο Δημήτρης Γιαννούλης.

Ο Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ, αγωνίζεται εδώ και μια τριετία στην αγγλική Νόριτς πραγματοποιώντας εξαιρετικές εμφανίσεις, ωστόσο το συμβόλαιο του εκπνέει το καλοκαίρι του 2024 με τον ίδιο να αποκαλύπτει ότι μέχρι στιγμής δεν έχει προχωρήσει σε συζητήσεις με την ομάδα του για κάποια ανανέωση.

«Όχι, πραγματικά δεν υπάρχουν «φρέσκες» συζητήσεις με τη Νόριτς για το συμβόλαιό μου», δήλωσε αρχικά ο Γιαννούλης. «Τώρα επικεντρώνομαι στον τραυματισμό μου και επιστρέφω για να ελπίζω να μπω στα play-off. Μετά το τέλος της σεζόν θα κάτσω και θα μιλήσω με τον σύλλογο», ανέφερε ακόμη ο διεθνής μπακ.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.324 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναφορικά με τη σεζόν που πραγματοποιεί με τα “καναρίνια” ανέφερε: «Νομίζω ότι η σεζόν μου ήταν αρκετά καλή, για να είμαι ειλικρινής», συνέχισε. «Πάντα θέλω περισσότερα από τον εαυτό μου, και φυσικά μπορώ να γίνω καλύτερος, γιατί έχω δείξει ότι μπορώ να το κάνω» είπε αρχικά και συμπλήρωσε: «Αλλά ναι, σε γενικές γραμμές είμαι πολύ ευχαριστημένος με την απόδοσή μου μέχρι τώρα», επισήμανε και πρόσθεσε: «Έχουμε καλή απόδοση, είμαστε εξαιρετικοί. Ας ελπίσουμε ότι θα περάσουμε στα πλέι οφ, γιατί αυτός είναι ο στόχος και νομίζω ότι είμαστε σε καλό σημείο αυτή τη στιγμή. Είμαστε όλοι μαζί, είμαστε σαν μια οικογένεια. Προσπαθούμε σκληρά, ξέρουμε τους στόχους και τα όριά μας».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.