ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Βόλεϊ

Ανδρεόπουλος: «Ήταν καθαρή και καλή νίκη – Περάσαμε δύσκολα τις τελευταίες μέρες»

Ο Δημήτρης Ανδρεόπουλος στις δηλώσεις του μετά τη νίκη του Παναθηναϊκού επί του ΠΑΟΚ με 0-3 για το League Cup, έκανε ειδική αναφορά στον Σταύρο Κασαμπαλή, ενώ μίλησε και για την ανανέωση του συμβολαίου του για μία ακόμα σεζόν.

Ανδρεόπουλος: «Ήταν καθαρή και καλή νίκη - Περάσαμε δύσκολα τις τελευταίες μέρες»

Αναλυτικά όσα είπε:

Για την ανανέωση του συμβολαίου του και το γεγονός πως έχει κλείσει 32 χρόνια στον Παναθηναϊκό: «Προλάβατε και τα μετρήσατε. Σας παραπέμπω στη δήλωση που έκανα στην ανακοίνωση της ανανέωσης. Ο Παναθηναϊκός δεν είναι μόνο η ομάδα που προπονώ, αλλά και η οικογένεια μου. Όλοι ξέρουν τι σημαίνει για εμένα ο Παναθηναϊκός»

Για τη νίκη επί του ΠΑΟΚ: «Καθαρή νίκη και καλή νίκη η σημερινή με πολύ καλή απόδοση. Συγχαρητήρια σε όλους τους παίκτες, αλλά ιδιαίτερα συγχαρητήρια στον Κασαμπαλή. Περάσαμε δύσκολα τις τελευταίες μέρες με δύο άτυχους τραυματισμούς των Πρωτοψάλτη και Ιερεθουέλο, που μας κόστισαν. Προς τιμήν του ο Σταύρος (σ.σ. Κασαμπαλής) κατάφερε να επανενταχθεί στην ομάδα, έχει πολύ μεγάλη θέληση και προσόντα. Όσον αφορά το παιχνίδι βγήκε η τακτική μας και νομίζω το θέλαμε πιο πολύ από τον ΠΑΟΚ».

Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες!
Παναθηναϊκός: «Πράσινες» και τη νέα σεζόν, Μπελιά & Γκρόθες! 465 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.