ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νίκη για να… κλειδώνει την 2η θέση

Ακόμα ένα κρίσιμο αγώνα δίνει απόψε ο Παναθηναϊκός, στην πορεία που κάνει για την κατάληψη της δεύτερης θέσης στην κανονική διάρκεια της Euroleague, αντιμετωπίζοντας την Μπάγερν στο Μόναχο, στο πλαίσιο της 33ης και προτελευταίας αγωνιστικής (21:30, NovaSports Prime).

Νίκη για να… κλειδώνει την 2η θέση

Οι «πράσινοι» βρίσκονται στην BMW Arena έχοντας ρεκόρ 21-11 και ψάχνουν δύο νίκες τις τελευταίες δύο αγωνιστικές για να «κλειδώνουν» τη δεύτερη θέση χωρίς να τους νοιάζει τα αποτελέσματα των άλλων αγώνων. Έτσι, στο καταπράσινο σήμερα Μόναχο, όπου το «τριφύλλι» θα έχει στο πλευρό του περίπου 4.000 οπαδούς του, θέλει να κάμψει την αντίσταση της ομάδας του Πάμπλο Λάσο και την τελευταία αγωνιστική, στο ΟΑΚΑ, να επικρατήσει της δεύτερης γερμανικής ομάδας, Άλμπα Βερολίνο για να βρεθεί από θέση ισχύος στα Playoffs. Να σημειωθεί πως από τα χθεσινά αποτελέσματα στη Euroleague, ο Παναθηναϊκός έχει πλασαριστεί και μαθηματικά μέσα στην πρώτη εξάδα!

Αγωνιστικά ο Έργκιν Αταμάν μπορεί να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες, καθώς η αποστολή του Παναθηναϊκού βρίσκεται σε πλήρη σύνθεση στο Μόναχο. Στην άλλη πλευρά η Μπάγερν Μονάχου, που επί της ουσίας είναι αποκλεισμένη, αλλά παραμένει επικίνδυνη, έχει ως αμφίβολο τον Ντέβιν Μπούκερ, λόγω προβλήματος στον αστράγαλο. Πολύ πιθανή είναι και η απουσία του Αντρέας Ομπστ.

Διαιτητές της αναμέτρησης θα είναι οι Φερνάντο Ρότσα, Όλεγκς Λάτισεβς και Αλμπέρτο Μπαένα.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.339 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.