ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πάρτι στους δρόμους του Μονάχου από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού: “Βουντού, βουντού και πράσινη μαγεία” (vid)

Πρασίνισε το Μόναχο.

Πάρτι στους δρόμους του Μονάχου από τους οπαδούς του Παναθηναϊκού:

Πρασίνισε το Μόναχο.

Το «τριφύλλι», μάλιστα, αναμένεται να έχει τη στήριξει από 3.500 οπαδούς του, οι οποίοι θα μετατρέψουν την «Audi Dome» σε… ΟΑΚΑ, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να «σπρώξουν» την ομάδα τους προς τη νίκη με φόντο τη δεύτερη θέση. 

Οι φίλοι της ομάδας βγήκαν από νωρίς το απόγευμα στους δρόμους του Μονάχου και ξεκίνησαν το… γλέντι τραγουδώντας συνθήματα, με την «πράσινη» ΚΑΕ μάλιστα να ποστάρει στα social media και δύο σχετικά βίντεο.

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 41.563 ΠΡΟΒΟΛΕΣ
@pao_bc #PAOFans making their presence felt 💚☘️ #WeTheGreens #paobcaktor #paobc #PAOFans #athens #panathinaikos #viral #mood #bayern #munich ♬ πρωτότυπος ήχος – Panathinaikos BC

@pao_bc #PAOFans 📍 Munich 💚☘️ #WeTheGreens #paobcaktor #paobc #athens #panathinaikos #viral #mood #bayern #munich ♬ πρωτότυπος ήχος – Panathinaikos BC

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.