ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Αποχωρεί ο Γιώργος Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει άμεσα από την τεχνική ηγεσία της Αλ Γουάχντα.

Αποχωρεί ο Γιώργος Δώνης

Ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την απόφαση του να αποχωρήσει άμεσα από την τεχνική ηγεσία της Αλ Γουάχντα.

«Αυτοί οι δέκα μήνες ήταν σαν πέντε χρόνια για εμένα. Σκέφτομαι να φύγω. Δεν νομίζω ότι θα είμαι με την ομάδα στο επερχόμενο Σούπερ Καπ. Βλέπω πως έχει έλθει η ώρα να αποχωρήσω. Δεν θα ήθελα να αναφερθώ σε λεπτομέρειες και στους λόγους που με οδηγούν σε αυτήν την απόφαση», ανέφερε.

Οπως φαίνεται, σημαντικό ρόλο έπαιξε η οικονομική ασυνέπεια της διοίκησης, στην οποία είχε αναφερθεί ο Δώνης στο παρελθόν.

Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid)
Μπερνάρ: «Μπορεί να μείνω στον Παναθηναϊκό αλλά…» (vid) 16.516 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.