ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Σε εστιατόριο και πάλι με τα… εσώρουχα η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι

Άλλη μια φορά η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ επέλεξε να προκαλέσει με τις… στιλιστικές της επιλογές.

Σε εστιατόριο και πάλι με τα… εσώρουχα η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ, Μπιάνκα Σενσόρι

Άλλη μια φορά η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ επέλεξε να προκαλέσει με τις… στιλιστικές της επιλογές.

Για άλλη μια φορά η σύζυγος του Κάνιε Γουέστ επέλεξε να προκαλέσει με τα ρούχα που φόρεσε σε έξοδό της. Η Μπιάνκα Σενσόρι δείπνησε με τον γνωστό ράπερ σε εστιατόριο του Λος Άντζελες με τους φωτογράφους να απαθανατίζουν την στιγμή της εισόδου αλλά και της εξόδου της από το εστιατόριο, με την 29χρονη αρχιτέκτονα να προκαλεί με το στιλ της.

Γιατί; Διότι -για άλλη μια φορά- αποφάσισε να ντυθεί αρκετά… ελαφρά. Φόρεσε ένα… σουτιέν και ένα… καλσόν διαφανές, χωρίς κανένα εσώρουχο όπως υποστηρίζουν τα ξένα ΜΜΕ. Μάλιστα όπως αναφέρουν για τον λόγο αυτό επέλεξε να έχει καλύψει τα επίμαχα σημεία, κατά την είσοδο και την έξοδό της από το εστιατόριο με την τσάντα που είχε στα χέρια της.

Έκπληξη: Το επόμενο βήμα του Κώστα Μπακογιάννη
Έκπληξη: Το επόμενο βήμα του Κώστα Μπακογιάννη 148.624 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πηγή: sportfm.gr

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.