ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πράσινη παράνοια: Eξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα ματς του Παναθηναϊκού με Άλμπα και Ολυμπιακό!

Με γοργούς ρυθμούς φεύγουν τα εισιτήρια για τους αγώνες του Παναθηναϊκού με την Άλμπα και τον Ολυμπιακό.

Πράσινη παράνοια: Eξαφανίζονται τα εισιτήρια για τα ματς του Παναθηναϊκού με Άλμπα και Ολυμπιακό!

Παράνοια στον κόσμο του Παναθηναϊκού!

Το τριφύλλι έχει αγκαλιάσει το πλεονέκτημα έδρας και θέλει απλώς να επισημοποιήσει τη 2η θέση τη Euroleague απέναντι στην Άλμπα την ερχόμενη Πέμπτη στο ΟΑΚΑ!

Λίγες ημέρες πριν από το τελευταίο ματς της regular season το ματς με την ομάδα του Βερολίνου η οποία είναι και ουραγός της βαθμολογίας, οι φίλοι της ομάδας έχουν εξαφανίσει τα εισιτήρια και απομένουν μόνο 50 για να ανακοινωθεί το sold out την στιγμή που στην ίδια κατάσταση βρίσκεται και η προπώληση των εισιτήριων για το ντέρμπι της επόμενης Δευτέρας με τον Ολυμπιακό!

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.943 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Μάλιστα η ΚΑΕ Παναθηναϊκός με μήνυμα της κάλεσε τον κόσμο να προμηθευτεί τα εναπομείναντα εισιτήρια για τα συγκεκριμένα παιχνίδια προκειμένου να δημιουργηθεί η γνωστή καυτή ατμόσφαιρα του ΟΑΚΑ.

Όλοι εδώ! Όλοι μαζί! Όλοι ΟΑΚΑ! ☘️🏠

Ποιός αντέχει να λείπει από το ΟΑΚΑ στο πιο σημαντικό σημείο της σεζόν; Κανείς! Για αυτό πρόλαβε σήμερα τα τελευταία εισιτήρια της αναμέτρησης με αντίπαλο την Άλμπα (11/04), καθώς και αυτά της 3ης αγωνιστικής της Β’ φάσης της Stoiximan Basket League, κόντρα στον Ολυμπιακό (15/04)!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.