ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (Vid)

Το ταξίδι του Παναθηναϊκού στη Θεσσαλονίκη μέσα από κλικς και την "πράσινη" παρακάμερα.

Παναθηναϊκός: Το ταξίδι στη Θεσσαλονίκη μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (Vid)

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται η αποστολή του Παναθηναϊκού καθώς αύριο στις 19:30 το τριφύλλι αντιμετωπίζει τον Άρη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” για την 4η αγωνιστική των playoffs.

Οι πράσινοι θέλουν τη νίκη προκειμένου να εκμεταλλευτούν όποια απώλεια προκύψει από το ΑΕΚ-ΠΑΟΚ και να παραμείνουν σε τροχιά τίτλου μετά και τη σπουδαία νίκη επί της Ένωσης στη Λεωφόρο την προηγούμενη Τετάρτη.

Στην ομάδα του Φατίχ Τερίμ το κλίμα είναι εξαιρετικό και αυτό φαίνεται από τις εικόνες αλλά και το βίντεο που δημοσίευσε από το ταξίδι η πράσινη ΠΑΕ.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.351 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.