ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

«ΑΜΟΚ» για τον Παναθηναϊκό: Sold out το ματς με την ουραγό Άλμπα!

Παράνοια επικρατεί στις τάξεις του Παναθηναϊκού καθώς εξάντλησαν τα εισιτήρια για το ματς της τελευταίας αγωνιστικής με αντίπαλο την ουραγό Άλμπα, όπως ανακοίνωσε η πράσινη ΚΑΕ!

«ΑΜΟΚ» για τον Παναθηναϊκό: Sold out το ματς με την ουραγό Άλμπα!

H τρέλα που επικρατεί στον κόσμο του Παναθηναϊκού δεν έχει προηγούμενο!

Λίγες ώρες μετά το μεγάλο διπλό στο Μόναχο με το οποίο ο εξάστερος εξασφάλισε το πλεονέκτημα έδρας και αγκάλιασε τη 2η θέση στη βαθμολογία, οι οπαδοί του τριφυλλιού έδειξαν για μια ακόμη φορά την αμέριστη στήριξη τους στην ομάδα!

Συγκεκριμένα πέντε μόλις ημέρες πριν το ματς της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στην Μπάγερν, η ΚΑΕ Παναθηναίκός AKTOR ανακοίνωσε sold out σε ένα ματς-γιορτή για το τριφύλλι!

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 28.706 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Είναι η 7η φορά τη φετινή σεζόν που ο κόσμος της ομάδας εξαντλεί τα εισιτήρια με το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα να είναι εκείνο του ματς με την Μπαρτσελόνα όπου τα εισιτήρια εξαντλήθηκαν έναν μήνα πριν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.