ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πετρίδης: «Στο Μόναχο ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε ότι είναι μια ομάδα που έχει χτιστεί με παίκτες-προσωπικότητες»

Τα τελευταία νέα του εξάστερου!

Πετρίδης: «Στο Μόναχο ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε ότι είναι μια ομάδα που έχει χτιστεί με παίκτες-προσωπικότητες»

Τα τελευταία νέα του Παναθηναϊκού AKTOR από τον Γιώργο Πετρίδη.

Αρχικά μίλησε για το παιχνίδι των «πράσινων» με την Μπάγερν στο Μόναχο, αναφέροντας ότι οι γηπεδούχοι δεν πίστευαν στα μάτια τους με την ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο γήπεδο οι φίλοι του Παναθηναϊκού, προσθέτοντας ότι επιβεβαιώθηκε αυτό που λέγεται ότι δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι στην Ευρωλίγκα και τονίζοντας ότι χρειάζεται μεγάλη προσοχή και κόντρα στην Άλμπα.

Επιπλέον, ανέφερε ότι κόντρα στην Μπάγερν ο Παναθηναϊκός επιβεβαίωσε είναι μια ομάδα που έχει χτιστεί με παίκτες-προσωπικότητες, ενώ στάθηκε στις εμφανίσεις των ΧουάντσοΣλούκα και Παπαπέτρου.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.807 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Τέλος, πρόσθεσε ότι θα είναι κρίμα οι «πράσινοι» να μην εξαργυρώσουν στα playoffs την πορεία τους στην κανονική διάρκεια της Ευρωλίγκας, εξέφρασε την… προτίμησή του για αντίπαλο, ενώ σχολίασε και τα δημοσιεύματα τούρκικων Μέσων για ενδιαφέρον της Εφές για απόκτηση του Ναν.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.