ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Τερίμ: «Δώσαμε καλή μάχη στο δεύτερο ημίχρονο – Προχωράμε με σιγουριά για τον στόχο μας»

Το πρώτο σχόλιο του Φατίχ Τέριμ μετά το διπλό στο «Κλ. Βικελίδης».

Τερίμ: «Δώσαμε καλή μάχη στο δεύτερο ημίχρονο - Προχωράμε με σιγουριά για τον στόχο μας»

Ο Τούρκος τεχνικός παραδέχθηκε ότι η απόδοση του «τριφυλλιού» δεν κινήθηκε σε πολύ υψηλά στάνταρ, αλλά επεσήμανε ότι η νίκη είναι σημαντικότερη από την εικόνα της σε τέτοιους αγώνες.

«Δεν είναι το πιο εύκολο πράγμα να πάρεις τη νίκη εδώ και είμαι ευχαριστημένος που τη πήραμε. Μπορεί να μην παίξαμε πολύ καλά, αλλά δώσαμε καλή μάχη. Καμια φορά καλύτερα είναι να πάρεις αυτό που θέλεις από το να παίξεις καλά και εμείς πετύχαμε τον στόχο μας σήμερα. Συγχαρητήρια στους παίκτες μου. Θα συγκεντρωθούμε στους επόμενους αγώνες», ανέφερε αρχικά μέσω της Nova.

«Αυτό που μου άρεσε που δώσαμε καλύτερη μάχη στο δεύτερο ημίχρονο. Είναι σημαντικό κάθε παίκτης να είναι έτοιμος. Όσο περνάει ο καιρός, γινόμαστε καλύτερη ομάδα. Προχωράμε με σιγουριά για τον στόχο μας».

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.333 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.