ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Σπόραρ: «Έχουμε 6 “τελικούς” πριν το Κύπελλο – Μου αρέσει να παίζω με τον Φώτη, είναι εξαιρετικός»

Όλα όσα ανέφερε ο Αντράζ Σπόραρ μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη.

Σπόραρ: «Έχουμε 6

Αναλυτικά όσα είπε ο Αντράζ Σπόραρ:

«Πράγματι ήταν ένα αργό και όμορφο γκολ. Μια σημαντική νίκη, αν θέλουμε το πρωτάθλημα πρέπει να κάνουμε μόνο νίκες. Ηταν μια απόφαση δευτερολέπτων, ο τερματοφύλακας πιθανώς να μην το περίμενε και έκανα το σουτ.

Δεν ξέρω να σας π για το πρώτο ημίχρονο. Δεν ήταν αυτό που θέλαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο παίξαμε πολύ καλύτερα. Έτσι πρέπει να παίζουμε. Είναι μία δύσκολη έδρα. Δεν κάναμε το παιχνίδι που θέλαμε στην αρχή. Κρατάω τη νίκη.

Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του
Αλαφούζος σε μεγάλη συνέντευξη: Το πρωτάθλημα, η αποτυχία, τα 130 εκατ, το παρασκήνιο με Γιοβάνοβιτς – Τερίμ, η διαφθορά και το όνειρό του 3.342 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιστευω πως δεν έχει σημασία το σύστημα που παίζουμε, σήμερα παίξαμε 3-5-2. Σημασία έχει να παίζουμε αυτό που κάνει τα πράγματα πιο επικίνδυνα για τον αντίπαλο. Όσον αφορά την ομάδα πρέπει να είμαστε το ίδιο καλοί και με τη μπάλα και χωρίς. Μου αρέσει να παίζω με τον Φώτη Ιωαννίδη, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης.

Το κύπελλο είναι πολύ μακριά, έχουμε έξι τελικούς πρώτα. Θα παίξουμε ξανά με τον Άρη, τώρα κοιτάμε το ματς με τη Λαμία.»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.