ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Ειδική βαθμολογία playoffs: Πρώτος και… καλύτερος ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός μπορεί να έχει κάνει μια ήττα στα playoffs, ωστόσο οι αριθμοί του αποδεικνύουν ότι είναι η καλύτερη ομάδα ως τώρα στο μίνι πρωτάθλημα

Ειδική βαθμολογία playoffs: Πρώτος και... καλύτερος ο Παναθηναϊκός!

O Παναθηναϊκός πήρε σπουδαία νίκη στη Θεσσαλονίκη, επικρατώντας 2-0 του Άρη και παρέμεινε σε απόσταση βολής από την κορυφή της Stoiximan Super League μετά και την ολοκλήρωση της 4ης αγωνιστικής των playoffs.

Το τριφύλλι πήρε την τρίτη του νίκη σε τέσσερα ματς και έχει εκμεταλλευτεί στο έπακρο, τις απώλειες των ανταγωνιστών του για τον τίτλο. Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός έχει μαζέψει εννέα βαθμούς, έχοντας νικήσει Ολυμπιακό, ΑΕΚ και Άρη.

Αδιαμφισβήτητα ο Παναθηναϊκός “θα πεθάνει” στο γήπεδο για να πάρει τον τίτλο, πηγαίνοντας κόντρα σε όλους και σε όλα. Ο ΠΑΟΚ τερμάτισε ως πρώτος στην κανονική διάρκεια, ωστόσο μετρά μια ήττα, δυο νίκες και μια ισοπαλία, έχοντας επτά βαθμούς.

Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί
Παναθηναϊκός: Αναμένεται… έντονη σεισμική δραστηριότητα στο Κορωπί 5.055 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Η ΑΕΚ με δυο νίκες, μια ήττα, μια ισοπαλία έχει επτά βαθμούς, ενώ ο Ολυμπιακός έξι, την στιγμή που η Λαμία, δεν έχει καταφέρει να αποσπάσει μέχρι τώρα κάποιο βαθμό. Όσο για τον Άρη, έχει δυο νίκες και δυο ήττες, επομένως έξι βαθμούς.

Η βαθμολογία των playoffs:

1. Παναθηναϊκός 9

2. ΠΑΟΚ 7

3. ΑΕΚ 7

4. Άρης 6

5. Ολυμπιακός 6

6. Λαμία 0

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.