ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Παναθηναϊκός: Στη Ρόδο για να διευρύνει το σερί του

O Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει απόψε στη Ρόδο τον Κολοσσό (17:15) για τη 2η αγωνιστική του Top-6 του πρωταθλήματος.

Παναθηναϊκός: Στη Ρόδο για να διευρύνει το σερί του

Να διευρύνει το σερί του στη Ρόδο ο Παναθηναϊκός!

Το τριφύλλι μετά τη μεγάλη νίκη στο Μόναχο και πριν τα ματς με Άλμπα και Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ αντιμετωπίζει εκτός έδρας τον Κολοσσό στο πλαίσιο της 2η αγωνιστικής της β’ φάσης του πρωταθλήματος.

Oι πράσινοι θέλουν τη νίκη προκειμένου να πάνε με το απαιτούμενο αβαντάζ στο ντέρμπι, με τον Εργκίν Αταμάν να ετοιμάζεται να ξεκουράσει παίκτες προκειμένου να είναι “φρέσκοι” ενόψει τις συνέχειας.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 206.213 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Άλλωστε αγωνιστικά προβλήματα για τον Τούρκο τεχνικό δεν υπάρχουν και για αυτόν τον λόγο θα έχει την ευκαιρία να δοκιμάσει αρκετά πράγματα.

Στην κανονική περίοδο οι «πράσινοι» αντιμετώπισαν σθεναρή αντίσταση από τον Κολοσσό στο ματς του πρώτου γύρου που έγινε στις 26 Νοεμβρίου. Πέρασαν από τη Ρόδο με 81-78 αν και προηγήθηκαν ακόμη και με 18 πόντους. Τους οδήγησαν ο Λούκα Βιλντόσα (15π, 2/2β, 2/3δ, 3/3τρ) και ο (Κέντρικ Ναν 15π, 5ρ, 4ασ) ενώ από την πλευρά των γηπεδούχων ξεχώρισαν ο Λούκα Μπραΐκοβιτς (22π, 8/9δ, 2/2τρ, 7ρ) και ο Ιωσήφ Κολοβέρος (14π, 4ρ, 2ασ).

Η νίκη του Παναθηναϊκού ΑKTOR στο παιχνίδι του δεύτερου γύρου είχε ιστορική προέκταση αφού τον κατέστησε την πρώτη ομάδα στην ιστορία που έφτασε τις 900 από καταβολής Α’ Εθνικής. Επικράτησε με 96-73 στις 3 Μαρτίου, έχοντας καλύτερους τον Ντίνο Μήτογλου (13π, 4ρ, 4ασ) και τον Κώστα Σλούκα (11π, 2/2δ, 2/3τρ, 6ασ). Από την άλλη πλευρά ξεχώρισαν ο Τάιλερ Πόλεϊ (21π, 4/7τρ, 6ρ) και ο Σίμι Σίτου (19π, 7/12δ).

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.