ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Το ΟΑΚΑ έγινε… κάμπριο: Βίντεο με την απίστευτη μεταμόρφωση

Οι πλάκες αφαιρέθηκαν από το ΟΑΚΑ και τα νέα πλάνα παρουσιάζουν ένα στάδιο... κάμπριο!

Το ΟΑΚΑ έγινε... κάμπριο: Βίντεο με την απίστευτη μεταμόρφωση

Πήρε τη νέα του μορφή το ΟΑΚΑ!

Εννέα μήνες μετά το κλείσιμο του το μεγαλύτερο στάδιο της χώρας πήρε την οριστική του μορφή με τις πλάκες από την οροφή να έχουν αφαιρεθεί και το στέγαστρο να είναι πλέον πολύ διαφορετικό.

Εδώ και μήνες γίνονταν εργασίες στο ΟΑΚΑ, ώστε να αποκατασταθεί το θέμα που υπήρχε με τη στατικότητα του στεγάστρου.

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.343 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Θυμίζουμε ότι ο Παναθηναϊκός πρόλαβε να χρησιμοποιήσει μόλις δυο φορές το ΟΑΚΑ τη φετινή σεζόν στα ματς με την Μπράγκα και τη Βιγιαρεάλ, όπου έσπασε κάθε ρεκόρ προσέλευσης με περισσότερους από 120 χιλιάδες φίλους της ομάδας που βρέθηκαν στο πλευρό της δημιουργώντας ατμόσφαιρα από τα… παλιά!

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.