ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από τη Ρόδο ο κουρασμένος Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είχε αντίπαλο τον Κολοσσό και την... κούραση, είδε την ομάδα του Σεγκούρα να επιστρέφει από το -11 και να του βάζει δύσκολα, όμως ένα τρελό τρίποντο του Γκριγκόνις ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη και δυο καλές άμυνες, ήταν εκείνες που χάρισαν τη νίκη στο τριφύλλι, με σκορ 79-74 στη Ρόδο.

Πέρασε «δια πυρός και σιδήρου» από τη Ρόδο ο κουρασμένος Παναθηναϊκός

Ο Παναθηναϊκός είχε αντίπαλο τον Κολοσσό και την… κούραση, είδε την ομάδα του Σεγκούρα να επιστρέφει από το -11 και να του βάζει δύσκολα, όμως ένα τρελό τρίποντο του Γκριγκόνις ενάμιση λεπτό πριν τη λήξη και δυο καλές άμυνες, ήταν εκείνες που χάρισαν τη νίκη στο τριφύλλι, με σκορ 79-74 στη Ρόδο.

Πρώτος σκόρερ για τον Παναθηναϊκό ο Μάριους Γκριγκόνις, που γλίτωσε την ομάδα από κάζο ολκής, σκοράροντας το κρίσιμο τρίποντο λίγο πριν το τέλος του ματς και σκοράροντας συνολικά με 23 πόντους.

Πολύ καλή εμφάνιση και από τον Ματίας Λεσόρ ο οποίος είχε 15 πόντους με 7/7 βολές, άστοχος ο Ναν που παρά τους 12 πόντους του έχασε πολλές προσπάθειες.

ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ!
ΣΟΚ για Μακάμπι πριν το ΟΑΚΑ! 206.315 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πλέον ο Παναθηναϊκός στρέφει την προσοχή του στην αναμέτρηση της Πέμπτης με την Άλμπα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για να κλειδώσει την 2η θέση στην κανονική διάρκεια της Euroleague, ενώ θα ακολουθήσει την επόμενη Δευτέρα (15/4) με τον Ολυμπιακό στο ντέρμπι κορυφής.

Τα δεκάλεπτα: 22-24, 37-40, 62-57, 74-79

Αναλυτικά στατιστικά του ματς εδώ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.