ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Η Ελληνίδα Megan Fox: Αυτή είναι η εντυπωσιακή Κρητικιά που ντούμπλαρε την ηθοποιό στους «Αναλώσιμους 4» (Pics & Vid)

Τη διάλεξε η ίδια η Megan!

Η Ελληνίδα Megan Fox: Αυτή είναι η εντυπωσιακή Κρητικιά που ντούμπλαρε την ηθοποιό στους «Αναλώσιμους 4» (Pics & Vid)

Σίγουρα όλοι έχουμε ακούσει για τους ανθρώπους οι οποίοι κατά τη διάρκεια μιας ταινίας, αναλαμβάνουν να ντουμπλάρουν διάσημους ηθοποιούς, ωστόσο σπάνια έχουμε την ευκαιρία να τους γνωρίσουμε. Όπως αναφέρει ρεπορτάζ του neakriti.gr, η Μαρία Βουρλιδάκη, μια ταλαντούχα Ελληνίδα τραγουδίστρια και ηθοποιός, έκανε το απίστευτο: Ντούμπλαρε την διάσημη Megan Fox στην πολυαναμενόμενη ταινία «Οι Αναλώσιμοι 4».

Ομολογουμένως δεν επιλέχτηκε τυχαία για αυτή τη δουλειά, καθώς όπως λέγεται είναι ιδιαιτέρως ταλαντούχα στο συγκεκριμένο κομμάτι.

Δείτε τις φωτογραφίες εδώ

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 984.957 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.