ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Παναθηναϊκές φωνές για την κακοποίηση των γυναικών

Ελένη Καπογιάννη και Αθηνά Παπαφωτίου, μίλησαν ανοιχτά για το θέμα των γυναικοκτονιών αφήνοντας κατά μέρος την αθλητική δραστηριότητα.

Παναθηναϊκές φωνές για την κακοποίηση των γυναικών

Συγκεκριμένα η κόουτς της γυναικείας ομάδας μπάσκετ  Ελένη Καπογιάννη ανέφερε «Γίνονται διάφορα στην κοινωνική μας ζωή και δεν μπορώ να μην τοποθετηθώ.

Δεν νοείται το 2024 η κακοποίηση που γίνεται στις γυναίκες και δεν υπάρχει παραδειγματική τιμωρία. Θέλω να πω στις γυναίκες να βγούμε μπροστά και να μιλάμε όλες για αυτό το θέμα παντού και πάντα.

Πρέπει να πάψουν αυτά τα φαινόμενα. Δεν νοείται η κατάσταση που επικρατεί γύρω μας και οφείλουμε και οι γυναίκες που είμαστε στον αθλητισμό και έχουμε δημόσιο λόγο να εκφραστούμε και να πάρουμε θέση για όσα γίνονται».

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 987.772 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Στο ίδιος μήκος κύματος είναι και η δήλωση της Αθηνάς Παπαφωτίου που ανέφερε «Είμαστε πολύ χαρούμενες που προκριθήκαμε στους τελικούς του πρωταθλήματος και θα έχουμε την ευκαιρία να διεκδικήσουμε ξανά τον τίτλο. Όμως ως κομμάτι της κοινωνίας είμαστε σοκαρισμένες με μια ακόμα γυναικοκτονία που συνέβη.

Είναι πολύ εύκολο ο καθένας και η καθεμιά μας να παρασύερεται στο μικρόκοσμό του ακόμα και αν αυτός είναι η διεκδίκηση ενός πρωταθλήματος.

Οφείλουμε όμως όλες και όλοι όσες έχουμε βήμα να το χρησιμοποιήσουμε και να καταδικάσουμε ότι μειώνει την ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια και να διεκδικούμε λύσεις.

Στον αθλητισμό έχουμε μάθει να στηρίζουμε και να στηριζόμαστε ο ένας στον άλλον και η μία στην άλλη και καλώ όλο τον κόσμο του αθλητισμού άνδρες και γυναίκες να δείξουμε πως αυτό μπορεί να γίνει στάση ζωής».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.