ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Νέο δημοσίευμα για Χεζόνια – Παναθηναϊκό!

Νέο δημοσίευμα από την Ισπανία για το "τρίγωνο" Χεζόνια, Παναθηναϊκού, Ρεάλ Μαδρίτης.

Νέο δημοσίευμα για Χεζόνια - Παναθηναϊκό!

Για νέα πρόταση της Ρεάλ Μαδρίτης στον Μάριο Χεζόνια κάνουν λόγο ισπανικά ΜΜΕ!

Σύμφωνα με το defensacentral.com οι Μαδριλένοι προσπάθησαν να κρατήσουν με νέα πρόταση τον Κροάτη φόργουορντ προσφέροντας του συμβόλαιο διάρκειας 4 ετών με ετήσιες αποδοχές 1.5 εκατ ευρώ!

Ωστόσο τονίζουν ότι δύσκολα θα δεχθεί την πρόταση γιατί αυτή του Παναθηναϊκού είναι μεγαλύτερη.

Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα
Ήττα με κάτω τα χέρια στο ΣΕΦ και αντίο πρωτάθλημα 4.593 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Αναλυτικά το δημοσίευμα αναφέρει:

«Η Ρεάλ Μαδρίτης, εκτός από το ότι είναι συγκεντρωμένη στο πιο σημαντικό κομμάτι της σεζόν, έχει να αντιμετωπίσει και τις ανανεώσεις αρκετών παικτών των οποίων το συμβόλαιο λήγει φέτος. Σε αυτή την εξίσωση βρίσκεται και ο Μάριο Χεζόνια, ο οποίος που δεν έχει πάρει ακόμη οριστική απόφαση.

Η ομάδα θέλει να τον ανανεώσει, αλλά όχι με οποιοδήποτε τίμημα.

Έτσι, αυτή την εβδομάδα, η Ρεάλ επικοινώνησε ξανά με τον παίκτη για να προσπαθήσει να φέρει πιο κοντά την ανανέωση. Του πρόσφεραν 4ετές συμβόλαιο και συνολικά 6 εκατ. ευρώ καθαρά, δηλαδή κατά μέσο όρο 1,5 εκατ. ανά σεζόν. Το πρόβλημα είναι ότι ο παίκτης έχει πρόταση κοντά στα 3 εκατομμύρια ευρώ καθαρά ανά σεζόν από τον Παναθηναϊκό.

Ο ατζέντης του παίκτη συμφώνησε να απαντήσει «σύντομα», αλλά είναι προφανές ότι δεν υπάρχουν πολλές πιθανότητες για να δεχτεί αυτή την πρόταση ο Μάριο γιατί η οικονομική διαφορά είναι πολύ μεγάλη.

Η Ρεάλ Μαδρίτης προσπαθεί να ανανεώσει τον Χεζόνια, γνωρίζοντας ότι είναι ένας πολύ σημαντικός παίκτης. Ωστόσο, ο Παναθηναϊκός πλειοδοτεί πολύ σκληρά για τον Χεζόνια, σε σημείο να του προσφέρει ένα συμβόλαιο που είναι πολύ δύσκολο να απορριφθεί. Ο Κροάτης γνωρίζει ήδη τις προθέσεις των Μαδριλένων και θα πρέπει να πάρει μια απόφαση αργά ή γρήγορα».

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.