ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Επικίνδυνα, αλλά και… ευκαιρία τα ματς με Λαμία για Παναθηναϊκό»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στην ευκαιρία που προσφέρει στον Παναθηναϊκό το προσεχές πρόγραμμά του στα playoffs.

Νικολογιάννης: «Επικίνδυνα, αλλά και… ευκαιρία τα ματς με Λαμία για Παναθηναϊκό»

Τα δύο σερί ματς με τη Λαμία κρύβουν παγίδες για τον Παναθηναϊκό, αλλά αν τις αποφύγει μπορεί να βρεθεί ακόμη και στην κορυφή, όπως τόνισε ο Τάσος Νικολογιάννης στον bwinΣΠΟΡ FM 94,6.

«Τα παιχνίδια με τη Λαμία είναι επικίνδυνα για τον Παναθηναϊκό, οποιαδήποτε απώλεια δεν διορθώνεται, πρέπει να τα πάρει οπωσδήποτε. Είναι ευκαιρία να κάνει δύο νίκες και να εκμεταλλευτεί τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακό, αλλά και πιθανές απώλειες της ΑΕΚ στα δύο σερί ματς με τον Άρη. Αν, δε, ο Παναθηναϊκός κερδίσει και την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια, τότε πιθανότατα θα περάσει τον ΠΑΟΚ και θα έχει πολύ καλές πιθανότητες να πάρει το πρωτάθλημα. Θεωρώ πολύ δύσκολο ο ΠΑΟΚ να κάνει 2/2 με τον Ολυμπιακό για να παραμείνει πρώτος», ανέφερε.

Παράλληλα, σχολίασε την ανάρτηση του Γιάννη Αλαφούζου για τον Γιάννη Βρούτση για τις καθυστερήσεις που έχουν παρατηρηθεί στην εφαρμογή των εξαγγελιών για κάμερες σε όλα τα γήπεδα. «Είναι μια μπηχτή που έχει να κάνει κυρίως με την έδρα του τελικού Κυπέλλου», είπε.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.217 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.