ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Άνω-κάτω η ΝΔ: Δημοσκόπηση έκπληξη και μεγάλη ανατροπή!

Δημοσκόπηση που ρίχνει στα τάρταρα τη ΝΔ.

Άνω-κάτω η ΝΔ:  Δημοσκόπηση έκπληξη και μεγάλη ανατροπή!

Δημοσκόπηση: Μαύρα σύννεφα εμφανίστηκαν πάνω από το Μέγαρο Μαξίμου με την κυβέρνηση να βρίσκεται αντιμέτωπη για πρώτη φορά μετά από πέντε χρόνια με τόσο έντονη δυσαρέσκεια.

γνωστής, σοβαρής εφημερίδας», σύμφωνα με την οποία μονταρισμένο ηχητικό, κυκλοφόρησε με σκοπό τον αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης. «Τίποτε πιο στρεβλό, τίποτε πιο αναληθές», είπε η υπουργός για να υπογραμμίσει ότι ουδείς λογικός άνθρωπος αμφιβάλλει, και συνεπώς δεν χρειάζεται καμία μονταζιέρα, πως η τραγωδία θα είχε αποφευχθεί, αν εκείνη τη μέρα είχαν τηρηθεί οι κανόνες κίνησης των τρένων, κανόνες που παραβιάστηκαν επτά φορές." />

Η ΝΔ έχει υποστεί σημαντικές φθορές εξαιτίας της παρατεταμένης ακρίβειας, της διαχείρισης της τραγωδίας των Τεμπών αλλά και του νομοσχεδίου για τον γάμο ομόφυλων ζευγαριών.

Αναλυτικά εδώ

«Δώστε μου την μπάλα»
«Δώστε μου την μπάλα» 879 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.

loading...