ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Επικαιρότητα

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος!

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης (10/4) ο δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος!

Συνελήφθη ο Αχιλλέας Μπέος!

Συνελήφθη αργά το βράδυ της Τρίτης (9/4) ο Αχιλλέας Μπέος μετά από μήνυση, που κατέθεσε εις βάρος του για απειλή, ο δημοτικός σύμβουλος Βόλου, Κώστας Γαργάλας.

Ο Κώστας Γαργάλας, ο οποίος βρέθηκε χθες στα έδρανα του δημοτικού συμβουλίου Βόλου μετά τον ξυλοδαρμό του από τον δημοτικό σύμβουλο του Αχιλλέα Μπέου, Βασίλη Ζαχείλα, δέχτηκε φραστική επίθεση.

«Εσύ βάλε μυαλό», φέρεται να του είπε ο Αχιλλέας Μπέος, σύμφωνα πάντα με την ίδια ιστοσελίδα, κάτι, που όλοι οι σύμβουλοι της αντιπολίτευσης εξέλαβαν ως απειλή εναντίον του Κώστα Γαργάλα και όχι μόνο από τον ίδιο. Με αυτήν τη φράση κρίθηκε πως ο Αχιλλέας Μπέος επιβράβευσε τη συμπεριφορά του Βασίλη Ζαχείλα, μέλη της οικογένειας του οποίου ήταν στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου, στις θέσεις του κοινού.

Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές
Κρυφή δημοσκόπηση: Αυτό είναι το ποσοστό που θα πάρει ο ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές 982.613 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ο Κώστας Γαργάλας ανέφερε πως κατέθεσε τη μήνυση, γιατί κινδυνεύει ο ίδιος και η οικογένειά του. Ακολούθησε η σύλληψη του Αχιλλέα Μπέου στο πλαίσιο του αυτοφώρου, οδηγήθηκε στην αστυνομία και με προφορική εντολή αφέθηκε ελεύθερος.

Πηγή: gegonota.news.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.