Ποδόσφαιρο

Παναθηναϊκός: «Στροφή» στη Λαμία

Ο Παναθηναϊκός μετά το διήμερο ρεπό, ξεκινά σήμερα (10/4) την προετοιμασία του για την αναμέτρηση της Κυριακής με τη Λαμία.

Αφήνει πίσω του νίκη επί του Άρη και στρέφεται στη Λαμία ο Παναθηναϊκός!

Το τριφύλλι μετά τη δύσκολη νίκη στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με σκορ 2-0 ξεκινά σήμερα την προετοιμασία του για το ματς της Κυριακής με τη Λαμία στη Λεωφόρο, όπου θέλει οπωσδήποτε τη νίκη προκειμένου να παραμείνει σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Οι “πράσινοι” βρίσκονται σε καλή κατάσταση κυρίως στο ψυχολογικό κομμάτι, αφού μετά τις δυο τελευταίες νίκες απέναντι σε ΑΕΚ και Άρη, η ομάδα παραμένει πάντα σε τροχιά τίτλου.

Άπαντες γνωρίζουν ότι το παιχνίδι είναι δύσκολο, καθώς η Λαμία θα κατέβει στη Λεωφόρο προκειμένου να δυσκολέψει τον Παναθηναϊκό, ωστόσο για τον Παναθηναϊκό δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα εκτός από τη νίκη.

Άλλωστε όλοι θυμούνται το εντός έδρας 2-2 της κανονικής διάρκειας το οποίο θέλουν να αποφύγουν, αφού δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας. Ο Φατίχ Τερίμ και οι παίκτες θα βρεθούν σήμερα στο Κορωπί προκειμένου να ξεκινήσει η προετοιμασία ενώ θυμίζουμε ότι το τριφύλλι θέλει το 2/2 και… έξι βαθμούς ώστε να πάει η ομάδα με την καλύτερη ψυχολογία, αλλά και βαθμολογική συγκομιδή στο ντέρμπι με την ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Exit mobile version