ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Διαψεύδει η ΑΕΚ τα περί συμφωνίας με τον Άρη για Έλληνα διαιτητή

Η ΑΕΚ διαψεύδει ότι υπήρξε συμφωνία με τον Άρη σε βραδινή συνάντηση, προκειμένου να είναι Έλληνες οι διαιτητές των δύο μεταξύ τους αναμετρήσεων στα playoffs, που ακολουθούν.

Διαψεύδει η ΑΕΚ τα περί συμφωνίας με τον Άρη για Έλληνα διαιτητή

Από την ΑΕΚ διαψεύδεται κατηγορηματικά ότι υπήρξε συμφωνία για τον διαιτητή του αγώνα με τον Άρη σε βραδινή συνάντηση.

Κύκλοι της ΠΑΕ ξεκαθαρίζουν πως συναίνεσαν στο αίτημα της ομάδας της Θεσσαλονίκης για Έλληνα διαιτητή, δηλώνοντάς το στην ΚΕΔ χθες το μεσημέρι και τίποτα περισσότερο. Αναφέρουν συγκεκριμένα: «Όπως τονίσαμε και χθες Τρίτη (10/4) σε ενημέρωση μας προς τα ΜΜΕ, η ΠΑΕ ΑΕΚ δεν έκανε αίτημα για ορισμό Έλληνα διαιτητή, αλλά συναίνεσε σε σχετικό αίτημα, που έγινε, σύμφωνα με τη δηλωμένη πάγια θέση μας πως δεν έχουμε πρόβλημα να σφυρίζουν τους αγώνες μας Έλληνες ή ξένοι διαιτητές.

Η απάντησή μας στην ΚΕΔ, με την οποία δηλώσαμε τη συναίνεση μας, εστάλη στις 15:34. Ως εκ τούτου οτιδήποτε άλλο αναφέρεται σε δημοσιεύματα περί δήθεν συμφωνιών σε βραδινές συναντήσεις είναι ψευδές και συκοφαντικό και η ΠΑΕ ΑΕΚ θα κινηθεί νομικά εναντίον όσων το αναπαράγουν».

Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα
Παναθηναϊκός: Οι σκέψεις του Κόντη και η πιθανή αλλαγή στην 11αδα 5.561 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.