ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ερασιτέχνης

Βέτο της Θύρας 13 για φιλικό της Αστυνομίας στη Λεωφόρο: «Δεν θα γίνει στο ναό μας, ας πάνε στο Ρέντη»

Ανακοίνωση με αιχμές κατά του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού εξέδωσε η Θύρα 13.

Βέτο της Θύρας 13 για φιλικό της Αστυνομίας στη Λεωφόρο: «Δεν θα γίνει στο ναό μας, ας πάνε στο Ρέντη»

Η Θύρα 13 με ανακοίνωση της κάνει γνωστό ότι διαφωνεί κάθετα με την απόφαση του Ερασιτέχνη να παραχωρήσει τη Λεωφόρο για φιλικό παιχνίδι της Αστυνομίας στη μνήμη του Γιώργου Λυγγερίδη.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η Θύρα 13:

«Τάκη Μαλακατέ και λοιποί της διοίκησης του ερασιτέχνη ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ… Είναι πολλά αυτά που έχουν μαζευτεί και πρέπει να ακούσετε, αλλά αυτό θα γίνει κάτ’ ιδίαν γιατί εδώ και καιρό δεν το πατε καλά! Αποφασίσαμε όμως για ένα συγκεκριμένο θέμα να τοποθετηθούμε δημόσια για τον λόγο ότι και δημόσια το μάθαμε λίγες ημέρες πριν και έμοιαζε ως πρωταπριλιάτικο αστείο. Μάλιστα λογαριάζατε χωρίς τον ξενοδόχο που είναι ο λαός του ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥ. Τάκη Μαλακατέ, εσύ που έσκιζες τα ιμάτιά σου και έχριζες υπεύθυνους αυτούς για τα έκτροπα πέρυσι στον Άγιο Θωμά, όπου μας στερήθηκε ενας ευρωπαϊκός τίτλος ( και τελικά δεν έκανες τίποτα γι’ αυτό), αποφάσισες να τους παραχωρήσεις το ναό μας;;!!! Σε ποιους; Σ’αυτούς που διαχρονικά και αναίτια ασκούν την καταστολή τους πάνω μας ειδικά σε αγώνες ερασιτεχνικών τμημάτων; Τους υπηρέτες του κόκκινου κατεστημένου; Σ’ αυτούς που η ίδια η κοινωνία τους έχει αποβάλλει όπως η φύση τ’ απόβλητα; Παρτο αλλιώς… Δεν επικροτούμε καμία δολοφονία, αλλά δεν μπορεί να μας αφήνει αδιάφορους η δουλειά του θύματος και ο ρόλος όλων των ομοίων του στην κοινωνία. Δεν είναι ήρωες οι ΜΑΤΑΔΕΣ…

Για να τελειώνουμε Τάκη Μαλακατέ. Το φιλικό αυτό δε θα γίνει στο ιστορικό γήπεδο μας. Είτε έτσι είτε αλλιώς.

Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό
Επίσημο: Τέλος η Ελένη Καπογιάννη από τον Παναθηναϊκό 350 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Ας φροντίσουν οι “αρχές” να το κάνουν όπου αλλού θέλουν. Κι αφού τα έχουν βρει μεταξύ τους και ο ένας μια ζωή κάλυπτε τον άλλον κι ο φάκελος έκλεισε, ας γίνει στο Μελίνα Μερκούρη σε καθαρά οικογενειακό και φιλικό περιβάλλον. Σε μας δεν έχουν θέση….»

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.