ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Ποδόσφαιρο

Νικολογιάννης: «Δεν θα πάει σε πολλές αλλαγές με Λαμία ο Τερίμ – Επαφή Παναθηναϊκού με Παλάσιος, όχι διαπραγμάτευση»

Ο Τάσος Νικολογιάννης αναφέρθηκε στα δύο ματς του Παναθηναϊκού με τη Λαμία και τις προθέσεις του Φατίχ Τερίμ, ενώ μετέφερε για μετά τη λήξη του πρωταθλήματος τις εξελίξεις με Παλάσιος.

Νικολογιάννης: «Δεν θα πάει σε πολλές αλλαγές με Λαμία ο Τερίμ - Επαφή Παναθηναϊκού με Παλάσιος, όχι διαπραγμάτευση»

Η έλλειψη προβλημάτων θα επιτρέψει στον Φατίχ Τερίμ και την διαχείριση των δύο αγώνων του Παναθηναϊκού με τη Λαμία, με… φόντο το επερχόμενο ντέρμπι με την ΑΕΚ, όπως σημείωσε ο Τάσος Νικολογιάννης.

«Δεν υπάρχουν προβλήματα στον Παναθηναϊκό, αυτό είναι το καλό νέο. Θα μπορέσει να διαχειριστεί τα δύο παιχνίδια με τη Λαμία ο Τερίμ. Ειδικά το δεύτερο γιατί ακολουθεί μετά το πολύ σημαντικό ματς με την ΑΕΚ. Δεν νομίζω ότι θα πάει σε πολλές αλλαγές την Κυριακή, αν είναι όλοι καλά. Το μόνο που πιστεύω είναι ότι μπορεί να δούμε Σπόραρ με Ιωαννίδη μαζί, από την αρχή. Για να πιέσει την αντίπαλη άμυνα, να βρει ένα γρήγορο γκολ, είναι κι ο Σπόραρ σε καλή ψυχολογία. Μια τέτοια ιδέα την έχει θα δούμε αν θα την εφαρμόσει την Κυριακή», σημείωσε μεταξύ άλλων.

Παράλληλα, τόνισε ότι έχει γίνει μια επαφή του «τριφυλλιού» με τον Παλάσιος στην διακοπή του πρωταθλήματος για ενδεχόμενη ανανέωση, όχι όμως και τελική διαπραγμάτευση, με τις απαιτήσεις του παίκτη να είναι «τσιμπημένες» και τις εξελίξεις να πηγαίνουν για μετά το τέλος των playoffs.

Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999
Το απωθημένο των 5,5 δις: Οι 2 αστεράτοι παικταράδες που ο ΠΑΟ έχασε στις λεπτομέρειες το τρελό καλοκαίρι του 1999 62.169 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Επιπλέον εκτίμησε ότι θα έχει αρκετό κόσμο στο παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την Λαμία, αφού υπάρχει ικανοποίηση από τους οπαδούς για τα τελευταία αποτελέσματα.

Ενώ χαρακτήρισε τον Μπερνάρ ως παράδειγμα προς μίμηση για όλους τους παίκτες των «πράσινων», καθώς τα δίνει όλα σε κάθε ματς, παρότι στο τέλος της σεζόν θα αποχωρήσει.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.