ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Χαμός με Γιαννακόπουλο!

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος έστειλε το δικό του μήνυμα προς την κυβέρνηση.

Χαμός με Γιαννακόπουλο!

Αναλυτικά όσα τόνισε:

«Είμαστε ενήμεροι για κάθε κονδύλι το οποίο εγκρίνεται εκεί κάτω στο ΣΕΦ. Είτε αφορά το air condition 1,7 εκατομμύρια, είτε όλα αυτά, τα οποία έρχονται. Στο να φτιαχτεί το γήπεδο με έξοδα του κράτους και να δοθεί έτοιμο από την Νέα Δημοκρατία στον Ολυμπιακό, ενώ εμείς θα ρίξουμε 15-18 εκατομμύρια για να το φτιάξουμε. Θέλω να πιστεύω ότι δεν πρόκειται να γίνει κάτι τέτοιο.

Το να ελληνοποιείτε ανθρώπους που πριν έρθουν να παίξουν στον Ολυμπιακό δεν ήξεραν πού πέφτει η Ελλάδα πάει στο δι@ολο. Το κατάπιαμε. Το να τους φτιάξετε όμως το γήπεδο, ενώ εμείς θα ξοδέψουμε τα χρήματα που θα ξοδέψουμε, δεν θα το καταπιούμε, να το ξέρετε».

Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός!
Στον αέρα το Μακάμπι- Παναθηναϊκός! 43.500 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.