ΚΛΕΙΣΙΜΟ
Μπάσκετ

Τεράστια απουσία για την Άλμπα στο ΟΑΚΑ!

Oριστικοποιήθηκε μια πολύ σημαντική απουσία της Άλμπα ενόψει του αποψινού ματς με τον Παναθηναϊκό!

Τεράστια απουσία για την Άλμπα στο ΟΑΚΑ!

Ο Παναθηναϊκός κλειδώνει απόψε στις 21:15 στο ΟΑΚΑ τη 2η θέση και το πλεονέκτημα έδρας, καθώς υποδέχεται την Άλμπα για την τελευταία αγωνιστική.

Οι “πράσινοι” είναι πλήρης με τον Εργκίν Αταμάν να μην αντιμετωπίζει κάποιο αγωνιστικό πρόβλημα, τη στιγμή που η ουραγός του θεσμού έρχεται στο ΟΑΚΑ με μια πολύ σημαντική απουσία.

Όπως έκανε γνωστό μέσα από επίσημη ενημέρωσή της η Άλμπα Βερολίνου, ο Γκάμπριελ Προσίντα θα παραμείνει εκτός παρκέ για αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα καθώς τόσο αναμένεται να διαρκέσει η αποκατάστασή του.

Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου
Πόσο κοστίζει το «Tony Montana» μπουφάν του Δημήτρη Γιαννακόπουλου 30.185 ΠΡΟΒΟΛΕΣ

Πιο συγκεκριμένα, ο 21χρονος γκαρντ του γερμανικού συλλόγου, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση εξαιτίας χρόνιου ερεθισμού στον αριστερό επιγονατίδικού τένοντα και θα χρειαστεί από 3 έως και 4 μήνες ώστε να επανέλθει σε κατάσταση όπου θα είναι σε θέση να αγωνιστεί ξανά.

Τη φετινή σεζόν ο Προσίντα μετράει κατά μέσο όρο από 8,3 πόντους με 1,6 ριμπάουντ και 0,9 ασίστ σε 17:27 λεπτά εντός παρκέ.

To Panathinaikos24.gr είναι δίπλα σε κάθε άθλημα και κάθε στιγμή του Παναθηναϊκού. Είτε πρόκειται για μπάλα ποδοσφαίρου είτε για μπάλα μπάσκετ, είτε για το παρκέ του βόλεϊ, αλλά και για κάθε άθλημα και κάθε είδηση του ερασιτέχνη.

Με καθημερινά blogs που καλύπτουν όλο το φάσμα του πράσινου οργανισμού, με ζωντανές εκπομπές που τις έχετε αγκαλιάσει από την πρώτη στιγμή και φυσικά με όλη την επικαιρότητα από τον αθλητισμό και όχι μόνο. Panathinaikos24.gr, το πρώτο «πράσινο» σάιτ που αγκαλιάσατε από την πρώτη στιγμή είναι εδώ, έτοιμο να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις της εποχής και όπου χτυπάει η καρδιά του Παναθηναϊκού.